Event | Lowland Photo festival 2017

door Persbericht op vrijdag 20 oktober 2017

100% uniek, dat is het Lowland Photo Festival ten voeten uit! Het internationale natuurfotografiefestival van de Lage Landen is dit jaar al aan zijn vierde editie toe en kroonde zichzelf in geen tijd tot dé ontmoetingsplaats voor wie houdt van natuur en fotografie! Tijdens het weekend van 9 & 10 december strijken opnieuw duizenden natuurfotografen neer in Kinepolis Antwerpen om er te genieten van inspirerende lezingen van vermaarde natuurfotografen uit binnen- en buitenland, van de prachtige exposities natuurfotografie met honderden werken én van de grootse natuur- en fotografiebeurs.

Zaterdag 9 & zondag 10 december 2017 – Kinepolis Antwerpen

Lowland Photo Festival 2017

100% uniek – indrukwekkend lezingenprogramma
Een weekend lang verzamelt het kruim van de binnen- en buitenlandse natuurfotografen in Kinepolis Antwerpen. In de luxueuze bioscoopzaal is het niet alleen heerlijk wegdromen bij hun verbluffende reisverhalen, ze doen je eveneens een heleboel fotografietips aan de hand waarmee je meteen zelf aan de slag kan. De exclusieve projector van Kinepolis – waarvan er maar drie zijn in heel Europa – maakt de beleving nog indrukwekkender!

OP HET PROGRAMMA
‘Jonge Wolven’: Floris Smeets (NL) & Tjeerd Visser (NL), Thierry Vanhuysse (BE), Johan van der Wielen (NL), Arno ten Hoeve (NL), Carole Deschuymere (BE), Loes Belovics (NL), Marc Costermans (BE), Nico van Kappel (NL), Mike Muizebelt (NL), Thomas Delahaye (FR), Neil Aldridge (GB/SA), Cindy Jeannon (FR), Hans Strand (SE), Theo Allofs (USA), Arno ten Hoeve (NL) en Marco Ronconi (IT) …

Een dagticket voor het lezingenprogramma van het Lowland Photo Festival kost 42 euro per persoon voor (nieuwe) leden van Landschap vzw of 47 euro per persoon voor niet-leden.

Wil je geen moment missen van het Lowland Photo Festival? Boek dan jouw weekendticket aan het voordeeltarief van 74 euro per persoon voor (nieuwe) leden van Landschap vzw of 84 euro per persoon voor niet-leden. Dit ticket geeft niet alleen toegang tot het volledige lezingenprogramma in de bioscoopzaal, je kan ook gratis een bezoek brengen aan de fotografiebeurs en de seminars op de beurs.

ACTIE
Lezers van EOSzine kunnen op zaterdag 9 & zondag 10 december 2017 met korting naar het Lowland Photo Festival in Kinepolis Antwerpen! Voor een dagticket betaal je 42 euro p.p. (i.p.v. 47 euro), voor een weekendticket 74  euro p.p. (i.p.v. 84 euro). Tickets bestellen kan via landschapvzw.com/product-categorie/tickets/. Onderaan de bestelpagina dien je enkel 'Eoszine' te vermelden in het opmerkingenveld.

100% uniek – grootse fotografiebeurs
Nog een uitstekende reden om op 9 en 10 december af te zakken naar Kinepolis Antwerpen is ongetwijfeld de ruime fotografiebeurs! Struinend over de beursvloer tref je er niet alleen alle grote fotografie- en optiekmerken, ook fotografiewinkels en natuurreisbureaus geven graag tekst en uitleg. Van exclusieve telelens tot handig accessoire, van drijfhut tot schuilhut, van weekendje Hoge Venen tot weekje Lofoten, van workshop macrofotografie tot online cursus Lightroom: je vindt het allemaal op onze beurs! Bovendien maken de boeiende materiaaldemo’s een bezoekje aan de beurs extra aantrekkelijk!
De toegang tot de beurs kost 2 euro per persoon. Wie over een dag- of weekendticket voor het lezingenprogramma beschikt, brengt gratis een bezoek aan de beurs.

PRAKTISCH
Lowland Photo Festival
Zaterdag 9 & zondag 10 december 2017
Kinepolis Antwerpen - Groenendaallaan 394 - 2030 Antwerpen (Google Maps)
Je vindt Kinepolis vlakbij uitrit 1 (Merksem) op de Antwerpse Ring. Er is een ruime parking met meer dan 2 000 gratis parkeerplaatsen. Tram en bus stoppen letterlijk voor de deur van het Lowland Photo Festival en brengen je in een kwartier van het treinstation Antwerpen- Centraal naar Kinepolis. Alle info omtrent bereikbaarheid kan je rustig nalezen op de website.

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.