Nieuw | Handboek Canon EOS

door Pieter Dhaeze op donderdag 23 november 2017

Is het een ‘super’-handleiding? Is het een ‘tips & tricks’-boek? Nee, het is een handboek Canon EOS! Dat is geen saaie opsomming van knopjes en opties of een aaneenschakeling van onsamenhangende ‘one-liners’, maar een boek dat ingaat op de bekende en vooral onbekende praktische mogelijkheden van je EOS-camera, zodat je bewust betere foto’s gaat maken.

Het handboek behandelt niet alleen de belangrijkste facetten van belichting, kleur en scherpte (algemeen en met je EOS-camera), maar ondersteunt je ook bij de keuze van een nieuwe lens, hoe je beter kunt flitsen of video op kunt nemen, of hoe je foto’s mooi kunt afdrukken. Ook maken we je bekend met de draadloze communicatie van je camera en met de software en diensten waar je toegang toe hebt dankzij je EOS-camera. We sluiten af met de presentatie van veertien inspirerende fotografen, zodat je met nog meer plezier met je EOS-camera op pad gaat om met nog mooiere foto’s thuis te komen. En dat allemaal voor nog geen 35 euro.

pagina-eos-handboek

Wil je weten hoe het boek eruit ziet, bekijk dan onderstaande video. En ben je geïnteresseerd, bestel het boek dan in de EOSzineShop (klik hier). Wij signeren het boek dan voor je.

youtube_handboek-EOS

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.