Event | PiXperience 365

door Persbericht PiXperience op donderdag 08 maart 2018

Op zaterdag 24 maart en zondag 25 maart 2018 vindt PiXperience 365 plaats bij Hart van Holland in Nijkerk (Google Maps).

365 Dagen in het jaar kun je aan de slag met natuurfotografie. Elk seizoen, elke dag en elk onderwerp heeft z’n charme en uitdagingen. Nederland alleen al telt 14.021 soorten planten en paddenstoelen, 26.987 soorten dieren en meer dan 1.590 natuurgebieden. Er is zoveel te ontdekken en te fotograferen dat je je hele leven eraan kunt wijden….

PiXperience_banner_1200x628

PiXperience 365 gaat in op de talloze mogelijke onderwerpen en beantwoordt daarbij vooral de hoe-vraag: hoe kun je al deze onderwerpen op de mooist mogelijke manier fotograferen en wat kan jouw creativiteit daaraan toevoegen.

Tientallen experts delen zonder terughoudendheid hun kennis, visie en ervaringen. Ze zullen je vakkundig gidsen door de ‘jungle van alle onderwerpen’. Elke discipline komt uitgebreid aan bod: macrofotografie, landschapsfotografie, vogelfotografie, dierenfotografie, creatieve natuurfotografie, weer- en nachtfotografie. Klik hier voor het volledige programma.

Het zaterdag- en zondagprogramma zullen grotendeels verschillend zijn van elkaar, waardoor je er ook een compleet weekend van kunt maken en bovendien tijd hebt om de P.I. beurs in de naastgelegen Loods te bezoeken.

Boek hier je ticket voor PiXperience 365.

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.