Nieuw | PowerShot SX740 HS

door Persbericht Canon NL op dinsdag 31 juli 2018

Haal je reisavonturen dichterbij met Canon’s nieuwe PowerShot SX740 HS met krachtige 40x superzoom. Deze compacte camera met spectaculaire 4K Ultra High Definition-resolutie in zakformaat herdefinieert licht- en comfortabel reizen 

Amstelveen, dinsdag 31 juli 2018 – Canon Europe introduceert vandaag de PowerShot SX740 HS, op dit moment een van de meest compacte zoomcamera’s voor op reis die met een 40x optische zoom (24-960mm) gebruikers in staat stelt om eenvoudig onderwerpen dichterbij te halen zonder meerdere lenzen mee te hoeven nemen. Dit model in zakformaat biedt ook 4K Ultra High Definition videomogelijkheden, Wi-Fi- en Bluetooth-smartphone-connectiviteit en een reeks aan intuïtieve automatische instellingen – perfect voor gezinnen en reizigers die op zoek zijn naar een handige ‘mikken & klikken’-camera.

Canon PowerShot SX740 HS

Deze krachtige, superzoomcamera in zakformaat is uitgerust met een ZoomPlus-technologie die de 40x optische zoom digitaal verhoogt naar 80x. De geweldige combinatie van Canon's nieuwste DIGIC 8- processor en CMOS-sensor maakt het eenvoudig om op elk moment van de dag – of nacht – scherpe, kleurrijke en high-definition foto’s en video’s van dichtbij of veraf te maken.

Met de 4K Ultra High Definition videomogelijkheden en 5-assige Image Stabilizer zijn met de PowerShot SX740 HS vakantieherinneringen van grote afstand tot in de kleinste details vast te leggen – zelfs wanneer je loopt of rijdt. De PowerShot SX740 HS kan met de 4K Ultra High Definition-resolutie ook time-lapse beelden registreren, ideaal voor het vastleggen van een prachtige zonsondergang. Met dezelfde 4K Ultra High Definition zijn ook 4K-videobeelden te exporteren, zodat dierbare momenten als fraaie 8 Megapixel foto’s zijn vast te leggen.

Dankzij de snelle autofocus en dynamische respons van de Canon PowerShot SX740 HS zijn spontane momenten eenvoudig te fotograferen en kunnen vakantiefoto’s met 10 fps continu- opname in al hun pracht worden vastgelegd. Voor de modebewuste reiziger is de PowerShot SX740 HS verkrijgbaar in een slanke zwarte of stijlvolle zilverkleurige body. Tijdens het reizen ligt de nadruk nog meer op het delen en opslaan van unieke, eenmalige momenten en de nieuwe PowerShot SX740 HS doet dit vlekkeloos. De camera integreert moeiteloos met slimme apparaten en maakt gebruik van de gratis Canon Camera Connect-app voor compatibele iOS- en Android-apparaten.

Foto’s en video’s zijn automatisch van de camera over te zetten naar slimme apparaten om ze gemakkelijk op social media te plaatsen. Dit maakt het vastleggen en delen met de wereld, heel eenvoudig. Bovendien kan content worden opgeslagen op het Canon Irista-platform in de cloud of wireless worden gesynchroniseerd met pc’s en Macs.

De Canon PowerShot SX740 HS maakt gebruik van Wi-Fi en ‘always-on’ Bluetooth-connectiviteit om zo de verbinding met compatibele iOS- of Android-apparaten3 te onderhouden; alle foto’s worden gelabeld met gps-locatiegegevens om avonturen over de hele wereld in kaart te brengen. Reizigers die alleen op pad zijn, kunnen selfies maken met de Self Portrait-modus en het 180° kantelbare lcd-scherm om zo met de perfecte positionering en compositie portretfoto’s te maken.

Canon’s krachtige DIGIC 8-processor staat garant voor een actief beheer van veel van de geavanceerde camera-instellingen op de PowerShot SX740 HS, zodat reizigers door gewoon te ‘mikken & klikken’, schitterende 20,3 Megapixel beelden krijgen. Hybrid Auto maakt zelfs een video met de hoogtepunten van de fotosessies van die dag. Zoom Framing Assist past automatisch de zoom aan of stelt scherp op gezichten om zo de beste compositie te krijgen.

Met 40x optische zoom, razendsnelle DIGIC 8-beeldverwerking en een indrukwekkende 4K Ultra High Definition-resolutie in een body in zakformaat is de Canon PowerShot SX740 HS de ultieme all-in-one- oplossing om vakantiefoto’s helder en tot in detail vast te leggen.

Enkele jaren geleden zijn we met de PowerShot SX720 op vakantie geweest naar Italië en hebben toen de kracht van deze camera als reiscamera zelf kunnen ervaren. We zijn met heel aanprekende foto's thuisgekomen, die we met onze telefoon of zelfs met een EOS niet hadden kunnen maken. Lees onze ervaringen in deze blog: klik hier.

De Canon PowerShot SX740 HS is vanaf 10 augustus 2018 verkrijgbaar voor een adviesprijs van €399,00 en vanaf vandaag al te reserveren via de officiële Canon Store. Ga voor meer informatie naar de productpagina op Canon NL (klik hier).

De belangrijkste kenmerken:

  • 40x optische zoom in een compactcamera in zakformaat
  • Leg schitterende herinneringen vast met 4K Ultra High Definition-video
  • Intelligente functies voor fascinerend beeldmateriaal
  • Eenvoudige connectiviteit voor direct delen op social media

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.