EISA Awards 2018-2019

door Persbericht Canon op woensdag 15 augustus 2018

Amstelveen, woensdag 15 augustus 2018 – Canon Europe is vereerd met vier prestigieuze onderscheidingen van de European Imaging and Sound Association (EISA), die de omvang van Canon’s ongeëvenaarde assortiment camera’s, lenzen en accessoires laten zien.

  • EOS 6D Mark II uitgeroepen tot ‘EISA DSLR Camera 2018-2019’
  • EOS M50 uitgeroepen tot ‘EISA Best Buy camera 2018-2019’
  • EF 85mm f/1.4L IS USM onderscheiden als ‘EISA DSLR prime lens 2018-2019’
  • Speedlite 470EX-AI flitser onderscheiden als de ‘EISA photo innovation 2018-2019’

eisa-2018

De EISA-awards worden gekozen en toegekend door een gerenommeerde jury bestaande uit redacteuren van 53 internationaal gerespecteerde tijdschriften op het gebied van consumentenelektronica in 23 Europese landen, Australië, India, Canada en de Verenigde Staten. EISA selecteert voor haar awards technologische producten die de meest geavanceerde expertise en door consumenten gewenste kenmerken in hun klasse combineren.

Lee Bonniface, marketing director bij Canon Europe, zegt: “Wij streven er voortdurend naar om producten van de hoogste kwaliteit te produceren waarmee fotografen van alle niveaus hun vaardigheden en expertise kunnen perfectioneren. Deze wens om voortdurend te innoveren heeft ertoe geleid dat Canon in de loop van haar 80-jarige geschiedenis in de voorste linie opereert waar het gaat om imagingtechnologie. De ontvangst van vier prestigieuze EISA-awards vormt dan ook een erkenning van Canon’s niet aflatende focus op ongeëvenaarde beeldkwaliteit.”

De jury gaf de volgende toelichting op haar keuze om Canon-producten te onderscheiden met EISA-awards: 

EISA DSLR Camera 2018-2019: Canon EOS 6D Mark II
De Canon EOS 6D Mark II is een compacte, maar krachtige DSLR voor de enthousiaste fotograaf. De 26,2 Megapixel full-frame CMOS-sensor en DIGIC 7-beelprocessor werken samen voor een uitstekende beeldkwaliteit, zelfs in scenario’s met weinig omgevingslicht. De camera combineert een snel en betrouwbaar 45-punts AF-systeem met Canon’s indrukwekkende Dual Pixel CMOS-autofocussysteem dat wordt gebruikt voor live view en video-opnamen. Het variangle touchscreen – een primeur voor Canon’s full-frame-camera’s – maakt het gemakkelijk om het onderwerp met de juiste beeldcompositie vast te leggen en om het cameramenu te bedienen.
Meer informatie over deze camera: klik hier 
Lees ook onze review: klik hier

EISA Best Buy camera 2018-2019: Canon EOS M50
Deze compacte, lichte en betaalbare systeemcamera levert dezelfde hoge beeldkwaliteit als zijn grotere broers en zussen. Dankzij de 24,1 Megapixel APS-C-sensor en DIGIC 8-beeldprocessor kunnen zowel hoogwaardige beelden als 4K-video’s worden vastgelegd. Met het variangle touchscreen is het onderwerp eenvoudig vanuit elke hoek in beeld te brengen – hoog, laag, ‘selfie’ of vlog – dankzij de gebruiksvriendelijke ‘tap-to-focus’ (tikken voor scherpstellen) functie. De verbeterde Dual Pixel CMOS AF laat gebruikers snel, nauwkeurig en precies scherpstellen op maximaal 88% van het beeldbereik bij zowel foto’s als Full HD-video. Met de ingebouwde Wi-Fi en Bluetooth mogelijkheden zijn opnamen eenvoudig over te brengen naar een mobiel apparaat om ze te delen op social media.
Meer informatie over deze camera: klik hier 
Lees ook onze review: klik hier

EISA DSLR Prime Lens 2018-2019: Canon EF 85mm f/1.4L IS USM
Deze unieke lens combineert ingebouwde beeldstabilisatie met een zeer groot diafragma. Deze combinatie maakt het mogelijk om foto’s vanuit de hand te maken in situaties met weinig omgevingslicht. De lens is gebouwd voor professionele fotografie, uitgevoerd met weerbestendige afdichtingen en een snelle en nauwkeurige autofocus. Vergeleken met de eerdere 85mm-lenzen van Canon is de scherpte verbeterd, terwijl onscherpe achtergronden zeer aantrekkelijk worden vastgelegd. Deze lens is de perfecte keuze voor portret- en bruidsfotografen die werken met hoge resolutie full-frame DSLR-camera’s.
Meer informatie over deze lens: klik hier 
Lees ook onze review: klik hier

EISA photo innovation 2018-2019: Canon Speedlite 470EX-AI
Deze Speedlite-flitser maakt het leven van de fotograaf een stuk gemakkelijker door het denkwerk uit indirect flitsen te halen. De 470EX-AI geeft automatisch een reeks voorflitsen om te bepalen hoe het licht via een plafond of wand kan worden weerkaatst en draait de flitskop vervolgens in de juiste stand om zacht en flatterend licht te produceren. Als alternatief kan de fotograaf de flitskop ook handmatig instellen en de flitser behoudt deze stand zelfs als de camera wordt gedraaid.
Dankzij de volledige E-TTL-bediening zal de flitser automatisch met de juiste lichtintensiteit werken om perfect belichte opnamen te garanderen.
Meer informatie over deze flitser: klik hier 
Lees ook onze review: klik hier

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.