Canon Experience Days 2018

door Persbericht Canon Nederland op dinsdag 11 september 2018

Amstelveen, 11 september 2018 – Na het daverende succes van vorig jaar zijn de Canon Experience Days weer terug. De Canon Experience Days vinden dit jaar plaats op 3 en 4 november op het industriepark Kleefse Waard in Arnhem (maps). Dit voormalige AKZO Nobel terrein biedt vele mogelijkheden om ook dit jaar weer genoeg unieke beelden te schieten met Canon apparatuur.

Canon-Photo-Campus-2016

De Canon Experience Days biedt voor iedere fotograaf en enthousiaste hobbyist dé kans om inspiratie op te doen in de vorm van workshops en lezingen, gegeven door professionals uit de fotografie- en filmwereld. Van het volgen van een macrofotografie workshop, tot het ontdekken van de wondere wereld van architectuurfotografie en het schieten van portretten; er is voor elk wat wils. Naast begeleide sessies zijn er tevens genoeg leuke en uitdagende “Do It Yourself” opstellingen zodat je ook op eigen houtje de oneindige mogelijkheden en geavanceerde functies van Canon camera’s en objectieven kunt ontdekken.

Touch & Try
Bij elke workshop zullen diverse Canon camera’s en lenzen beschikbaar gesteld worden voor de ultieme testervaring. Ben jij bijvoorbeeld ook zo nieuwsgierig naar de kracht en kwaliteit van ons nieuwe, revolutionaire EOS R systeem? Dan zijn de Canon Experience Days de uitgelezen kans!
Met een entreeticket voor slechts 25 euro kun je je inschrijven voor twee workshops naar keuze. Ook kun je net zoveel lezingen bijwonen als je zelf wilt en kun je volledig losgaan op de “Do It Yourself” opstellingen. De verschillende workshops worden gegeven door onder andere concertfotograaf Bart Heemskerk, sportfotograaf Pim Ras en bruidsfotograaf Ashvin Ghisyawan. De volledige lijst aan professionals met daarbij het schema van de workshops en lezingen kan gevonden worden op www.canon.nl/experiencedays.

Benieuwd naar wat je precies kunt verwachten tijdens de Canon Experience Days, hét fotografie-event van Nederland? Bekijk dan hier de officiële aftermovie van vorig jaar. Reserveer je tickets snel, want het aantal plaatsen voor de workshops is beperkt.

YT_aftermovie2017

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.