Inleiding KORT 1

door support op donderdag 24 maart 2011

Beste $!{user.FirstName} $!{user.MiddleName} $!{user.LastName},

Deze keer geen aankondiging van een nieuw nummer van het e-magazine van EOSzine, maar van de lancering van de nieuwe website. We willen je daarmee nog actueler informeren en ook via de sociale media meer met elkaar in contact brengen. Op de site presenteren we Nieuws en Reviews en heb je toegang tot de Classroom en het Archief. Ook willen we je attent maken op onze Bloggers, die je met bijzondere fotografie en handige tips willen inspireren om nog mooiere foto's te gaan maken.
Ook zullen we op redelijk korte termijn het land in gaan met lezingen en workshops en voor een optimaal bereik van onze lezers zouden daarvoor graag de vier cijfers van je postcode willen hebben. In ruil daarvoor krijg je 20% korting op een fotoboek op echt fotopapier van CEWE COLOR.

Genoeg reden om snel te kijken op www.eoszine.nl

Pieter Dhaeze

P.S. We hebben onze uiterste best gedaan om de inhoud en de werking van de site 100% te laten zijn, maar we zullen ongetwijfeld zaken over het hoofd gezien hebben. Ook kan een bijzondere combinatie van browser en besturingssyteem roet in het eten gooien. Laat het ons weten, dan proberen we deze onvolkomenheden op te lossen. Alvast bedankt voor je begrip.

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.