Het Perfecte Plaatje #03

door Persbericht Canon NL op woensdag 31 oktober 2018

Amstelveen, 31 oktober 2018 – Vanavond start alweer het derde seizoen van Het Perfecte Plaatje. Als hoofdsponsor van het televisieprogramma, biedt Canon een uniek online contentplatform vol inspiratie dat in het verlengde ligt van het televisieprogramma. Laat je als kijker nog verder meenemen in de wereld van fotografie en bekijk de beste tips & tricks voor de wekelijkse thuisopdracht, alle ins & outs over de gebruikte Canon apparatuur tijdens de afleveringen en een nadere toelichting over de winnende foto’s.

Het Perfecte Plaatje

In het derde seizoen van Het Perfecte Plaatje gaan niemand minder dan Lieke van Lexmond, Marlijn Weerdenburg, Ryanne van Dorst, Ruben van der Meer, Mari van der Ven, Patty Brard, Herman den Blijker en Jim Bakkum de strijd met elkaar aan en zetten zij alles op alles om het perfecte plaatje vast te leggen. Gewapend met de nieuwste Canon apparatuur, waaronder de Canon EOS M50, de EOS 6D Mark II en diverse lenzen zoals de EF 70-200mm f/2.8L IS III USM, dienen zij elke week de jury bestaande uit gerenommeerde fotografen William Rutten en Cynthia Boll te overtuigen van hun fotografietalent. De twee vaste juryleden worden iedere week bijgestaan door een wisselend gastjurylid om de deelnemers te beoordelen en hen de beste tricks & tips te geven voor de desbetreffende opdracht.

Online contentplatform – een initiatief van Canon
Als verlengstuk van het televisieprogramma, biedt Canon ook dit jaar weer een online contentplatform waar de kijkers thuis 24/7 nuttige, aanvullende en “easy to understand” content over fotografie terug kunnen vinden. Zo kan men nog meer inspiratie opdoen en eenvoudig fotografieskills naar een nog hoger niveau tillen.

“Met ons online contentplatform dat in het verlengde ligt van het televisieprogramma Het Perfecte Plaatje, kunnen we nog dieper ingaan op specifieke vraagstukken binnen de fotografiewereld”, aldus Bruno Winnen, Country Director Imaging Technologies & Communications Group (ITCG). “Op deze manier kunnen wij, als hoofdsponsor van het televisieprogramma, de kijkers nog meer inspiratie bieden en proberen wij de beste handvatten te geven voor hun verdere ontwikkeling als fotograaf. Hier hechten wij als cameramerk veel waarde aan en sluit volledig aan bij onze doelstellingen.”

Benieuwd hoe jij je fotografietalent naar een nog hoger niveau kunt tillen? Het Perfecte Plaatje, geproduceerd door Talpa, is vanaf woensdag 31 oktober wekelijks om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Daar waar het televisieprogramma stopt, gaat Canon door op het eigen gecreëerde online contentplatform waar nog meer aandacht besteed wordt aan specifieke vraagstukken en inhoudelijke fotografiecontent. Een ware inspiratiebron voor zowel de beginnende als de enthousiaste fotograaf. Kijk voor meer informatie op https://www.canon.nl/hetperfecteplaatje/index.html

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.