Welkom nieuwe bezoekers

door Pieter Dhaeze op maandag 20 juni 2011

Canon is natuurlijk wereldwijd bekend bij iedereen die fotografeert en voor Canon-fotografen is EOS hét submerk voor spiegelreflexcamera's. Over Canon en EOS kun je alles lezen op Canon.nl, maar je kunt ook terecht op EOSzine.nl. Wat hebben wij de spiegelreflexfotograaf in het algemeen en de EOS-gebruiker in het bijzonder, te bieden?

E-MAGAZINE
Behalve dat de website van EOSzine bol staat van nuttige informatie, geven we ook 10x per jaar een GRATIS e-magazine uit met veel workshop, reviews, portfolio's en educatieve artikelen. Je kunt het lezen op je laptop of op het beeldscherm van je desktop. Het laatste nummer is voor iedereen vrij toegankelijk. Wil je oudere nummers inkijken, dan kan dat in het ARCHIEF. Hiervoor moet je dan wel geregistreerd zijn.

AANMELDEN
Om toegang te hebben tot het Archief moet je geregistreerd zijn. Dat is eenvoudig en gratis. Je krijgt dan tevens elke maand onze nieuwsbrief en komt in aanmerking voor acties en evenementen. Zo staat er voor aangemelde EOSziners in mei een fotowedstrijd met bijzondere prijzen op de planning. Dat mag je niet missen! Meld je hier aan.

NIEUWS
Uiteraard proberen we je via de website zoveel mogelijk op de hoogte te houden van interessante ontwikkelingen bij Canon en EOSzine en berichten we soms over algemene fotografie-aangelegenheden.

ACTIES
Informatie is leuk, maar die kun je eventueel ook elders op internet vinden. EOSzine probeert het bezoek aan de website en mogelijk daaruitvolgende registratie, interssanter te maken door regelmatig leuke acties te initiëren. Zo krijg je nu 20% korting op een fotoboek op echt fotopapier bij CEWE COLOR en is er een Last Minute voor een fotoreis naar Toscane.

BLOGS en TWITTER
De nieuwe media. Je kunt er niet meer omheen en bij EOSzine maken we er gepast gebruik van. Zo laten we je mooie én leerzame fotografie zien via onze acht Bloggers. Het is zeker de moeite waard regelmatig bij hen langs te gaan en hun posts te voorzien van opbouwende reacties. Zo kun je favoriete blogger kiezen en direct met hem of haar in contact komen. Voor het snelle werk heeft EOSzine ook een account op Twitter onder de naam EOSzineNL. We gaan je niet lastigvallen met onze dagelijkse besognes, maar zorgen dat je als eerste op de hoogte bent van een nieuwe post, nieuw artikel, nieuwe actie of nieuwe functionaliteit. Dus als je niets wil missen, volg ons dan op Twitter!

CLASSROOM, REVIEWS en ARCHIEF
Bovenstaande is zeker de moeite waard om regelmatig langs te komen bij EOSzine.nl, maar uiteindelijk gaat het toch om interessante en leerzame informatie. Daarvan is genoeg te vinden in de CLASSROOM (van belichting tot beeldbewerken) en in de sectie REVIEWS (van camera's tot accessoires). Wil je alles nog eens op je gemakje teruglezen, kijk dan eens in het ARCHIEF.

We hopen dat de eerste kennismaking met EOSzine in de smaak valt en dat we je regelmatig terug mogen zien. Heb je opmerkingen, neem dan contact met ons op.

Dus, tot ziens.

Pieter Dhaeze

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.