Boekenshop

door pjcdhaeze op dinsdag 02 april 2019

Veel onderwerpen over fotografie die je op deze website vindt, zijn ook te vinden in de boeken van Pieter Dhaeze. Voor veel fotografen vaak een prima naslagwerk. Je kunt enkele van zijn actuele titels (gesigneerd) hier direct bij EOSzine bestellen.

We zijn echter gebonden zijn een vaste boekenprijs en je betaalt een kleine vergoeding in verpakkings- en verzendkosten. Toch hopen we dat je via EOSzine bestelt, omdat je daarmee deze gratis en reclamevrije website ondersteunt.

Bestellen
Aangezien we geen speciale webshop hebben voor de onderstaande boeken, verzoeken wij u te bestellen via de e-maillink die u kunt vinden in de detailpagina van de betreffende boektitel. Na ontvangst van deze mail, bevestigen wij uw bestelling en voegen daar een factuur bij. Als u het boek defintief wilt aanschaffen, vragen wij u het factuurbedrag over te maken, waarna wij de bestelling zullen versturen. Excuses voor het eventuele ongemak.

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.