Fotoreizen met ZEN Travel

door Pieter Dhaeze op maandag 16 mei 2011

Fotoreizen 2011 o.l.v. Jurjen Drenth
In samenwerking met ZEN Travel biedt top-fotograaf Jurjen Drenth fotoreizen naar o.a. Toscane en Ierland. Voor de fotoreis op 24 april naar Toscane zijn nog slechts 2 plaatsen beschikbaar. Voor vertrek 15 mei nog 3; Voor juni zijn er nog 4 plaatsen beschikbaar. Voor de fotoreis naar Ierland in september zijn nog 6 plaatsen beschikbaar. Meer informatie vind je op: Fotoreis Toscane en Fotoreis Ierland.

Fotografie: Jurjen Drenth

Workshops & lezingen en masterclass Jurjen Drenth
ZEN Travel organiseert ook regelmatig diverse thema workshops en masterclasses o.l.v. een persoonlijkheid binnen zijn of haar vakgebied. Deze vinden plaats op prachtige locaties zoals o.a. de Sonnenborch te Utrecht. In het najaar van 2011 staan er o.a. een lezing en workshop van Jurjen Drenth op het programma. Thema: het nabewerken en archiveren van beeld. Houd ZEN Travel en de vooraankondiging van EOSzine in de gaten!

Vanaf november volgen er meer fotoreis bestemmingen als Madeira, Egypte, Zuid Afrika en de Provençe (2012). In de zomer en het najaar van 2011 bieden wij ook 1 tot 3-daagse fotoworkshops aan in Nederland en in Europa o.l.v. Jurjen Drenth.

ZEN Travel!
Bij ons vind je exclusieve, individuele reizen naar alle bestemmingen wereldwijd, op maat gemaakt. Reisbelevingen voor mensen die houden van spanning, avontuur en natuur, maar ook uitdaging, zingeving en het leven.
De reden waarom deze reizen zo bijzonder zijn; wij zorgen voor persoonlijke, exclusieve belevingen welke passen bij wie jij bent en waar jij voor staat. Iedere persoon heeft zijn/haar eigen wensen en budget, door onze ruime kennis, enorme reiservaring en uitgebreide netwerk binnen en buiten de reiswereld, bieden wij na aanleiding van een persoonlijk adviesgesprek bij jouw thuis, iedereen een reisadvies op maat. Zie voorbeelden onder ‘reisbelevingen' of lees verder ...

Themareizen
Themareizen met bekende persoonlijkheden binnen hun vakgebied zijn uniek, dit is wat onze themareizen zo bijzonder en persoonlijk maakt. Exclusieve, kleine groepsreizen, meestal maximaal 14 personen, waar persoonlijke aandacht, gedeelde interesse(s) en hoogstaande service en kwaliteit dé sleutelwoorden zijn! Zie de fotoreis Toscane o.l.v. TOP fotograaf Jurjen Drenth, of de wandel-en bezinningsreis o.l.v. Ronald Naar naar Ierland of lees verder ...

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Help mee aan een betere toekomst met 1 klik! Een ontwikkelingsorganisatie betaalt geen grote sommen geld voor maanddonateurs, is eerlijk en transparant. Deze uitgangspunten schreven drie twintigers jaren geleden op een bierviltje. Zij vormden de basis voor Live Build: een NGO die vernieuwende en transparante wijze ontwikkelingshulp biedt. Wij vinden de toekomst belangrijk! DAAROM steunen wij deze transparante stichting genaamd Live Build. Meer informatie over de projecten van Live Build.

Contact
Wil je alvast een voorinschrijving doen op een andere foto of stedenreis o.l.v. Jurjen Drenth of meer informatie over Live Build of iets anders? Neem vrijblijvend contact op met ZEN Travel. Mail ons of volg ons via Twitter.

Graag tot ziens bij ZEN Travel
Beleef .... De reis van je leven

Alle fotografie op deze pagina: Jurjen Drenth

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.