Elf Fantasy Fair

door pjcdhaeze op maandag 04 juli 2011

Het is al weer even geleden, maar we willen hier toch nog even aandacht besteden aan het bezoek dat Elly Damen in april bracht aan de Elf Fantasy Fair (EFF) in Haarzuilens. Dit ook in verband met de komende EFF in Arcen (18/19 september).

Als je voor de eerste keer op een EFF komt, dan wordt je overweldigd door indrukken. Een prachtige entourage, fotogenieke settings, spectaculaire events en niet te vergeten een bont gezelschap van deelnemers. Kosten noch moeite zijn gespaard om naadloos te passen in het thema van de EFF. Als je een tijdje hebt rondgewandeld, dan waan je je echt een paar eeuwen terug in de tijd.

Het lijkt niet moeilijk om bij een dergelijk evenement met mooie foto's thuis te komen. Maar dat kan tegenvallen. Want je ziet zo ontzettend veel fotomomenten, dat de kans groot is dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Zeker als je een zoomlens op je EOS hebt, dan is het aantal variaties standpunt-brandpunt van een enkel onderwerp haast onuitputtelijk.

Het is raadzaam om bij aankomst eerst een uurtje rond te lopen. Je krijgt dan een indruk van alle categorieen onderwerpen die je er kunt aantreffen en je hebt even tijd om kennis te nemen van het programma en de stand van de zon. Zo kun je een planning maken voor de rest van de dag.

Elly is met haar EOS 5D mark II met een EF 24-105mm een dag aanwezig geweest in Haarzuilens en heeft zich geconcentreerd op close-up portretten, wespentailles en op....... schoenen. En natuurlijk heeft ze ook opmerkelijke mensen of momenten gefotografeerd. De resultaten kun je zien op haar site: klik hier.

Heb je de smaak te pakken, zet 18 en 19 september dan in je agenda voor een uitstapje naar de EFF in Arcen met als thema Vampires & Zombies. Klik hier.

Met dank aan Elly Damen. Kijk ook eens op haar website!

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.