Fotoreizen met ZEN Travel 20110516

door Pieter Dhaeze op maandag 25 juli 2011

Fotoreizen 2011 o.l.v. Jurjen Drenth
In samenwerking met ZEN Travel biedt topfotograaf Jurjen Drenth fotoreizen aan naar onder andere Toscane en Ierland. De fotoreizen vinden doorgang bij zes deelnemers en tot op heden zijn alle fotoreizen onder leiding van Jurjen Drenth doorgegaan. Meer informatie vind je op: Fotoreis Toscane en Fotoreis Ierland.

Vanaf november volgen er meer fotoreizen met bestemmingen als Madeira, Egypte, Zuid Afrika en de Provençe (2012). In de zomer en het najaar van 2011 bieden wij ook 1 tot 5-daagse fotostedenreizen en workshops aan in Nederland en in Europa onder leiding van onder andere Jurjen Drenth.

ZEN Travel - Reisaanbod
Bij ZEN Travel vind je exclusieve, individuele reizen naar alle bestemmingen wereldwijd, op maat gemaakt. Reisbelevingen voor mensen die houden van spanning, avontuur en uitdaging, maar ook natuur, zingeving en het leven. De reden waarom deze reizen zo bijzonder zijn; wij zorgen voor persoonlijke, exclusieve belevingen de passen bij wie jij bent en waar jij voor staat. Iedere persoon heeft zijn/haar eigen wensen en budget, door onze ruime kennis, enorme reiservaring en uitgebreide netwerk binnen en buiten de reiswereld, bieden wij na aanleiding van een persoonlijk adviesgesprek bij jouw thuis, iedereen een reisadvies op maat. Zie voorbeelden onder ‘reisbelevingen' of lees verder ...

Themareizen
Themareizen met bekende persoonlijkheden binnen hun vakgebied zijn uniek, dit is wat onze themareizen zo bijzonder en persoonlijk maakt. Exclusieve, kleine groepsreizen, meestal maximaal 14 personen, waar persoonlijke aandacht, gedeelde interesse(s) en hoogstaande service en kwaliteit dé sleutelwoorden zijn! Zie de fotoreis Toscane onder leiding van topfotograaf Jurjen Drenth, of de wandelreis onder leiding van Ronald Naar naar Ierland lees verder ...

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Help mee aan een betere toekomst met 1 klik! Een ontwikkelingsorganisatie betaalt geen grote sommen geld voor maanddonateurs, is eerlijk en transparant. Deze uitgangspunten schreven drie twintigers jaren geleden op een bierviltje. Zij vormden de basis voor Live Build: een NGO die vernieuwende en transparante wijze ontwikkelingshulp biedt. Wij vinden de toekomst belangrijk! DAAROM steunen wij deze transparante stichting genaamd Live Build. Meer informatie over de projecten van Live Build.

Meer informatie en Contact?
Wil je een voorinschrijving doen op een fotoreis onder leiding van Jurjen Drenth of heb je interesse in een fotoreis maar wil je eerst meer informatie alvorens te reserveren? Dat kan, kom gratis naar één van de informatieavonden die gehouden worden op diverse data in 2011. Zie onze website voor data van deze avonden. Wil je meer informatie over Live Build of andere reizen van ZEN Travel? Neem vrijblijvend contact op met ZEN Travel. E-mail: info@zentravel.nl Telefoon: 035-6781795 of via Twitter.

Graag tot ziens bij ZEN Travel
Beleef .... De reis van je leven
Alle fotografie op deze pagina: Jurjen Drenth

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.