Inleiding VIP-dag

door support op woensdag 31 augustus 2011

Beste $!{user.FirstName} $!{user.MiddleName} $!{user.LastName},

EOSzine is voortdurend actief om je te informeren over cameratechniek en fotografie, zodat je meer plezier hebt van je EOS-systeem en mooiere foto's kunt maken. In dat kader organiseren we zaterdag 12 november 2011 in samenwerking met Canon Nederland onze allereerste EOSzine VIP-dag (Very Important Photographer).

In het Conference Center van het hoofdkantoor van Canon in Amstelveen laten we die dag een selecte groep EOSziners kennis maken met de onderwerpen Macro-Natuur en Portret-Studio en ook met de diverse camera's, lenzen, flitsers en printers van Canon. Twee pro-fotografen zullen lezingen en workshops verzorgen, waarbij de deelnemers zelf de mooiste foto's gaan maken.
Deze foto's zullen worden besproken en bewerkt en iedereen krijgt zijn mooiste foto als vergroting mee naar huis. De beste foto zal gebruikt worden als cover van EOSzine 1109. De belevingen van deze dag zullen we via EOSzine in woord en beeld delen met onze lezers.

We hebben deze dag echter een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en zullen daarom uit de aanmeldingen willekeurig 20 EOS-fotografen (10 mannen en 10 vrouwen) selecteren, die vóór 8 oktober een persoonlijke uitnodiging zullen ontvangen om op 12 november van 10.00u tot 16.00u onze VIP's te zijn.

Meld* je dus nu aan! Klik hier.

FOTOREIS TOSCANE
Graag vragen we tot slot van deze nieuwsbrief ook nog even je aandacht voor onze fotoreis naar Toscane (vertrek 25 september). Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Boek nu!

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.