VIP-dag 2011 aankondiging

door Pieter Dhaeze op zaterdag 08 oktober 2011

_
EOSzine is voortdurend actief om je te informeren over cameratechniek en fotografie, zodat je meer plezier hebt van je EOS-systeem en mooiere foto's kunt maken. In dat kader organiseren we zaterdag 12 november 2011 in samenwerking met Canon Nederland onze allereerste EOSzine VIP-dag (Very Important Photographer).

In het Conference Center van het hoofdkantoor van Canon in Amstelveen laten we die dag een selecte groep EOSziners kennis maken met de onderwerpen Macro-Natuur en Portret-Studio en ook met de diverse camera's, lenzen, flitsers en printers van Canon. Twee pro-fotografen zullen lezingen en workshops verzorgen, waarbij de deelnemers zelf de mooiste foto's gaan maken.
Deze foto's zullen worden besproken en bewerkt en iedereen krijgt zijn mooiste foto als vergroting mee naar huis. De beste foto zal gebruikt worden als cover van EOSzine 1109. De belevingen van deze dag zullen we via EOSzine in woord en beeld delen met onze lezers..

We hebben deze dag echter een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en zullen daarom uit de aanmeldingen willekeurig 20 EOS-fotografen (10 mannen, 10 vrouwen) selecteren, die vóór 8 oktober een persoonlijke uitnodiging zullen ontvangen om 12 november van 10.00u tot 16.00u onze VIP's te zijn.

Meld* je dus nu aan! Klik hier.

*Voorwaarden VIP-dag
- aanmelden tot 1 oktober
- in bezit van EOS-camera
- geregistreerd bij EOSzine.nl
- mailen naar
vip-dag@eoszine.nl met vermelding naam, leeftijd, m/v
- iedere aanmelding ontvangt vouchercode voor 20% korting** op een fotoboek van CEWE COLOR
(**zie site)
- geselecteerden ontvangen persoonlijk bericht vóór 8 oktober
- over de selectie van de deelnemers kan niet worden gecorrespondeerd

 

 

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.