VIP-dag 2011 Informatie

door Pieter Dhaeze op zaterdag 08 oktober 2011

_
Zaterdag 12 november 2011 is het zo ver en vindt in samenwerking met Canon Nederland onze allereerste EOSzine VIP-dag (Very Important Photographer) plaats.

Omdat we gezien budget en locatie helaas niet alle EOSziners konden uitnodigen, hebben we je in september gevraagd je aan te melden voor een aselecte uitverkiezing van 20 deelnemers.
Onze oproep is door ruim 800 belangstellenden beantwoord en deze week hebben we de 20 gelukkigen 'uit de hoge hoed' getrokken. Zij hebben hiervan inmiddels bericht ontvangen en zijn vol enthousiasme om op deze dag onze zeer geëerde gast te zijn.

Naast de nodige 'verwennerij' met camera's, lenzen en printers, zullen Johan van de Watering en Mike van Bemmelen de deelnemers in een actieve workshop alles leren over macro- en portretfotografie. Pieter Dhaeze zal in twee korte seminars de praktijk van RAW en print ontrafelen. Gedurende de hele dag kunnen vragen gesteld worden aan Canon pro specialisten en kunnen camera's en lenzen worden uitgeprobeerd.
Aan het einde van de dag worden de foto's van de deelnemers besproken en zal de beste foto gepubliceerd worden op de cover van EOSzine.

Natuurlijk vragen we de deelnemers wat ze van de dag hebben gevonden en wat er beter had gekund. Deze ervaringen zullen we via de website met alle EOSziners delen en daar zijn dan ook video-imperssies van de dag te zien.

So stay tuned. Je hoort binnenkort meer van ons!

 

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.