Natuuragenda 2012 | Ruben Smit

door Pieter Dhaeze op zaterdag 08 oktober 2011

Als je van natuur en fotografie houdt dan is deze agenda echt iets voor jou! Gepassioneerd natuurfotograaf en ecoloog Ruben Smit neemt je mee op zijn zoektocht naar bijzondere natuurmomenten in Nederland.

Unieke fotografie met intieme teksten. Soms overweldigend groots, dan weer inspirerend klein. Met iedere week een actueel natuur-verschijnsel en informatie over fotografie en de beste locaties in het land. Wanneer worden ringslangen actief en waar en hoe kun je ze het beste fotograferen? Met welke lenzen kun je bevers of dassen fotogra-feren? Het staat er allemaal in. Sfeervolle teksten nemen je me naar het fotomoment. "Ik wrijf de slaap uit mijn ogen als ik het gevoel krijg bekeken te worden. Net onder de oever hangt roerloos een bever in het water. Het eerste ochtendlicht wordt weerkaatst door de wilgen aan de oever".

 

Bij iedere foto staat bovendien hoe de foto gemaakt is (Exif-data). Iedere maand is er plaats voor een ruime waarnemingstabel waarin u handig uw notities kwijt kunt, of uw natuurwaarnemingen kunt noteren. Een mooi product dat ook na het jaar gewoon in de boekenkast komt vanwege de luxe uitvoering! Klik hier voor pdf-voorbeeld.

Actieprijs EOSzine: € 12,95 (incl. BTW). Normaal € 14,95.

Natuuragenda 2012
Fotografie en natuurbeleving in Nederland
Ruben Smit
ISBN: 9789050113731

Bestellen

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.