EOSzine 1108 | Acties

door Pieter Dhaeze op donderdag 20 oktober 2011

We hebben deze maand veel te vertellen en hieronder hebben we alles eens op een rijtje gezet. Kijk snel en mis het niet!

  NATUURAGENDA 2012 | Ruben Smit
Ruben Smit is ecoloog, natuurfotograaf en videomaker op topniveau. Wil je een jaar lang genieten van zijn prachtige foto's, bestel dan zijn natuuragenda 2012. Als EOSzine lezer ontvang je 2 euro korting! Klik hier!
   
  15% KORTING OP CANVAS | Webprint
Je eigen kunstwerk aan de muur. Geen probleem: een mooie foto, een artistiek filter in Photoshop én iemand die het netjes op canvas kan afdrukken. En dát kunnen ze bij Webprint als de beste. Voor EOSzine lezers met 15% korting! Klik hier!
   
  FOTOREIZEN | ZEN Travel
We hebben ze al eerder onder je aandacht gebracht, de fotoreizen van ZEN Travel o.l.v. Jurjen Drenth. Behalve Toscane kun je nu ook naar Marokko, Madeira en Ierland. Laat je verleiden en boek nu! Klik hier!
   
  FOTOWEDSTRIJD 2011 | Van Duuren Media
Jaarlijks organiseert van Duuren Media zijn succesvolle fotowedstrijd met heel veel interessante prijzen. DOE MEE! Nu ook voor de jeugdige fotografen een aparte wedstrijd. Klik hier!
   
   
   
   
   
   
   
   
   

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.