EOS R & RP Firmware-update 2019

door Persbericht Canon op donderdag 22 augustus 2019

Amstelveen, donderdag 22 augustus 2019 – Canon maakt vandaag de beschikbaarheid bekend van nieuwe firmware-updates voor de EOS R (versie 1.3.0) en EOS RP (versie 1.2.0). Hiermee toont de onderneming wederom haar betrokkenheid bij het EOS R-systeem met RF-vatting. De nieuwe firmware-updates bieden fotografen de meest recente technologische innovaties die beschikbaar zijn en zorgen voor een nog betere compatibiliteit met de nieuwste RF-lenzen van Canon. De firmware-updates zorgen bovendien voor een nog hogere beeldkwaliteit in omgevingen met weinig licht. De verbeterde compatibiliteit en de hogere beeldkwaliteit garanderen dat gebruikers de beste resultaten uit hun camera kunnen halen.

EOSRP_RF24-240mmF4-6.3ISUSM

De nieuwe firmware-updates voor de EOS R en EOS RP bieden tevens ondersteuning bij het gebruik van de Canon RF 24-240mm F4-6.3 IS USM-lens. De in juli 2019 geïntroduceerde RF 24-240mm F4-6.3 IS USM is een draagbare en veelzijdige 10x zoomlens en legt alles van groothoek tot tele en close-ups met een fantastische kwaliteit vast. De updates corrigeren tevens het verduisteringsverschijnsel dat bij sommige foto’s langs de bovenrand optreedt wanneer die met high-speed-sync zijn gemaakt met een externe flitser.

De firmware-updates voor de EOS R en EOS RP zijn vanaf donderdag 22 augustus 2019 te downloaden vanaf alle Canon-websites die deze ondersteuning bieden. De firmware-updates zijn beschikbaar voor zowel Windows als Mac. Lees voor het downloaden de instructies goed door.

Firmware-update
EOS R Firmware versie 1.3.0
EOS RP Firmware versie 1.2.0

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.