Nieuw | TS-printers 2019

door Persbericht Canon NL op dinsdag 27 augustus 2019

Amstelveen, dinsdag 27 augustus 2019 – Canon Europe kondigt vandaag de introductie aan van vier compacte printers – de Canon PIXMA TS8350, Canon PIXMA TS6350, Canon PIXMA TS5350 en de Canon PIXMA TS3350 – die speciaal zijn ontworpen voor de moderne, connected thuisomgeving. Elk van deze nieuwe printers biedt gezinnen en studenten onbegrensde mogelijkheden om hun creativiteit verder te ontwikkelen – van het printen en personaliseren van foto’s tot het verkennen van een wereld vol fascinerende ontwerpen en knutselcreaties.

TS-printers-2019

Met de Canon PRINT-app zijn deze printers binnen enkele minuten in te stellen en maken ze rechtstreeks verbinding met een smartphone of tablet. Een reeks aan creatieve Canon-apps stelt je in staat om beeldmateriaal met één druk op de knop te printen en aan te passen, of het nu gaat om het toevoegen van een persoonlijk accent aan je favoriete foto’s via de Easy-PhotoPrint Editor of het ontwerpen van modieuze nagelstickers (enkel mogelijk met de Canon PIXMA TS8350) voor een avondje stappen met vrienden.

Tieners, studenten en enthousiaste knutselaars hebben daarnaast keuze uit een breed scala aan creatieve printmedia, waaronder strijktransfers voor textiel, magnetisch en herplakbaar printmateriaal en 3,5x3,5 inch of 5x5 inch vierkant fotopapier. Een bezoek aan de Canon Creative Park-website stimuleert de inspiratie en creativiteit met duizenden aantrekkelijke papieren knutselsets om thuis te downloaden, te printen en vervolgens te maken. Tot slot zorgen Canon’s FINE-technologie en de ChromaLife100-inkten voor duurzame foto’s die tot wel 100 jaar mooi blijven.

Het topmodel onder deze vier printers is de geavanceerde en multifunctionele Canon PIXMA TS8350. Deze printer is de perfecte keuze voor enthousiaste fotografen en creatieve gezinnen. De PIXMA TS8350 maakt moeiteloos verbinding met Canon’s creatieve apps en dankzij de FINE- technologie en de 6 afzonderlijke inkten levert deze printer afbeeldingen van fotolabkwaliteit. De Canon PIXMA TS8350 is verkrijgbaar in rood, zwart en wit1, is uitgerust met een groot, intuïtief 10,8 cm (4,3”) touchscreen, SD-kaartsleuf om foto’s rechtstreeks te printen en heeft een multifunctionele papierlade voor printen op CD- en nagelstickers. Deze printer verwerkt een breed scala aan printmedia en zorgt zo voor een ongeëvenaarde creatieve printbeleving.

De Canon PIXMA TS6350 is een geavanceerd, asymmetrisch ontworpen 3-in-1-apparaat met een tweevoudige papierinvoer, automatische uitvoerlade en een intuïtief 3,7 cm (1,44”) OLED-scherm. De printer is met de Wireless Connect-knop binnen enkele minuten aan te sluiten op een slim apparaat. In combinatie met de creatieve Canon-apps is deze in zwart of wit1 verkrijgbare printer geschikt voor elke printopdracht. Met 5 afzonderlijke inkten produceert deze multitasker eenvoudig prints van werkdocumenten, familiefoto’s en een reeks aan knutselprojecten, waaronder strijktransfers, herplakbare, vierkante en magnetische afbeeldingen.

De stijlvolle en multifunctionele 3-in-1 Canon PIXMA TS5350 is een snelle, veelzijdige printer die tieners, studenten en kunstliefhebbers in staat stelt om stickers, magneten en foto’s te personaliseren, en hun creativiteit met één druk op de knop verder te vergroten. Met een hele reeks aan Canon-apps, waaronder de Canon PRINT-app, Easy-PhotoPrint Editor, Message in Print en de Creative Park-website, wordt de creatieve inspiratie gestimuleerd en kan voor elke gelegenheid de juiste knutseltaak worden geprint. De compacte Canon PIXMA TS5350 is verkrijgbaar in vier kleuren (zwart, wit, roze en groen1) en is voorzien van een gebruiksvriendelijk 3,7 cm (1,44”) OLED-display, een LED-statusbalk en eersteklas FINE-cartridges zodat gebruikers in stijl kunnen printen. De Canon PIXMA TS5350 is ook voor gebruikers van social media aantrekkelijk, omdat ze met de Canon PRINT- app rechtstreeks kunnen printen op de van social media bekende vierkante fotoformaten van 5x5 en 3,5x3,5 inch.

De in zwart, rood en wit1 verkrijgbare Canon PIXMA TS3350 is een betaalbare, stijlvolle All-in-One die studenten en gezinnen in staat stelt snel haarscherpe documenten en levensechte foto’s zonder witrand van maximaal 5x7 inch te printen. De PIXMA TS3350 is eenvoudig in gebruik en biedt alle creatieve mogelijkheden van de Canon PIXMA TS8350, Canon PIXMA TS5350 en de Canon PIXMA TS6350. De Canon PIXMA TS3350 stelt gebruikers in staat om aan de slag te gaan met de 5x5 inch herplakbare en magnetische printmedia en hun creatieve grenzen te verleggen met Easy- PhotoPrint Editor en de content op Canon’s Creative Park-website.

Prijzen en beschikbaarheid
De Canon PIXMA TS8350, Canon PIXMA TS6350, Canon PIXMA TS5350 en de Canon PIXMA TS3350 zijn vanaf september verkrijgbaar in de Canon-webshop en via officiële Canon-dealers. De Canon PIXMA TS8350 heeft een verkoopadviesprijs van €179, de Canon PIXMA TS6350 van €109, de Canon PIXMA TS5350 van €79 en de Canon PIXMA TS3350 van €49.

Met het Canon Print Rewards-programma kunnen gebruikers bovendien punten sparen door te printen met originele Canon-inkt. Deze punten zijn in te wisselen voor diverse creatieve printproducten, waaronder fotopapier en magnetische printmedia. Door je aan te melden voor de Easy Ink Delivery Reminders zit je tevens nooit meer zonder inkt. Via e-mail krijg je simpelweg bericht als de inkt bijna op is en kun je in een handomdraai originele Canon-inkt bestellen die bij je thuis wordt afgeleverd.

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.