PiXperience 2012

door Pieter Dhaeze op woensdag 08 februari 2012

Op zaterdag 3 maart 2012 vindt in het Leidse NCB Naturalis van 09:30 tot 17:00 uur de tweede PiXperience plaats. Met maar liefst zes parallelle programma's wordt de natuurfotografie van vrijwel alle kanten belicht.

  • Het hoofdprogramma bevat naast fotolezingen van o.a. Jan van der Greef, een seminar over filmen met je DSLR ook lezingen over fotobewerking en presentaties zoals de boekpresentatie van het nieuwe Praktijkboek vogelfotografie.
  • Met het seminar-programma wordt ingezoomd op diverse facetten van natuurfotografie, zoals landschapsfotografie, vogelfotografie, macrofotografie en reptielen & amfibieën fotografie.
  • In de bioscoop zijn er de gehele dag 30 minuten-fotolezingen.
  • In de fonkelnieuwe LiveScience vinden workshops plaats over heel specifieke vormen van natuurfotografie zoals digiscoping en supermacrofotografie. 
  • De vijfde pijler van deze topdag bestaat uit de markt, met stands van o.a. Adobe, Cameratools, Sigma, Canon, Benro, Swarowski en Birding Breaks
  • Tot slot zijn er de gehele dag begeleide fotowandelingen naar het Bos van Bosman en kun je de hele dag live tuinvogels fotograferen vanuit een schuiltent.
    Bezoek http://pixperience.org/ voor het hele programma.  

De PiXperience is hét natuurfotografie evenement voor iedereen met een passie voor natuurfotografie. Lezingen, presentaties, workshops, seminars, ontmoeten, delen, vragen, antwoorden. Kortom, het wordt weer een weergaloze dag voor alle beoefenaars van natuurfotografie. Maar let op: met maximaal 450 bezoekers is het vol. 

Inschrijven kan via http://pixperience.org/ Hier is ook alle informatie te vinden over deze dag. Entree tot het museum is inbegrepen.

 

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.