20% Korting op CEWE FOTOBOEK*

door Pieter Dhaeze op woensdag 28 maart 2012

Heb jij een mapje Favorieten op je computer, waarin je al jaren je mooiste foto's verzamelt? Of heb je net een cruise of exotische vakantie achter de rug en ben je thuisgekomen met prachtige foto's? En wat doe je met die foto's? Niets?

Dan is het nu de hoogste tijd om ze af te laten drukken in een fotoboek. En dan niet als laser-printje op slap papier, maar op groot formaat op echt fotopapier. Bovendien slaat een dergelijk fotoboek plat en bijna naadloos open en kun je de omslag geheel zelf vormgeven.

Ter gelegenheid van de start van de nieuwe website van EOSzine stelt CEWE COLOR nieuwe EOSziners in de gelegenheid een dergelijk boek te bestellen met maar liefst 20% korting.

Als je je tot 1 december 2011 aanmeldt bij EOSzine, dan sturen wij jou aan het einde van de maand van aanmelding een unieke voucher-code voor een korting van 20%* op een fotoboek met echt fotopapier van CEWE COLOR te bestellen via de onderstaande aanbieders.

 Fotoalbum.nl  software  webcursus
 PostNL software webcursus
 Foto Klein software webcursus

De software die je nodig hebt is gratis te downloaden voor Windows, Mac en Linux en wil je een webcursus volgen hoe je die software optimaal kunt gebruiken, dan kun je je hierboven - wederom gratis - aanmelden voor een sessie.

Dus doe jezelf (en anderen) een plezier en vertrouw je mooiste foto's toe aan een fotoboek op echt fotopapier van CEWE COLOR. Zo kun je nog vele jaren samen met je familie en vrienden nagenieten van je mooiste fotomomenten.

* info en voorwaarden:
  - voucher geldig t/m 31 december 2011
  - niet geldig voor fotoboeken op gewoon papier
  - één voucher per e-mailadres
  - persoonsgegevens worden niet verstrekt aan derden
  - vanaf prijzen voor fotoboek op echt fotopapier met 26 pagina's:
    • Vierkant     21 x 21 cm  € 34,95 en per 8 pagina's extra € 6,00 
    • A4 liggend  21 x 28 cm  € 39,95 en per 8 pagina's extra € 6,50 
    • XL             30 x 30 cm  € 49,95 en per 8 pagina's extra € 10,00
De korting van 20% is geldig op de totaalprijs, dus het basisboek van 26 pagina's + de eventuele extra pagina's!


Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.