Kopie van Korting op canvas

door Pieter Dhaeze op woensdag 28 maart 2012

Kunst aan de muur? Geen kunst!
Kies een zelfgemaakte foto uit, bewerk hem in Photoshop Elements en laat het resultaat afdrukken op canvas. Nu met 15% korting* bij Webprint.

Een mooie decoratie tegen de muur zorgt in elk interieur voor een aangename sfeer. Je kunt natuurlijk een Rembrandt of van Gogh kopen of als je iets minder budget hebt een standaard decolijst van Ikea, maar eigenlijk is het veel leuker om je eigen foto aan de muur te hebben. Daartoe zou je een foto eenvoudig in kunnen laten lijsten, maar heb je wel eens aan een canvas gedacht. En dan niet met de foto 'pur sang', maar creatief bewerkt in Photoshop Elements. Hoe je dat doet, lees je in EOSzine 1108 (klik hier).

Een canvas afdrukken en opspannen doe je meestal niet zelf en laat je over aan de specialist. En dat zijn ze bij Webprint, die al jarenlang op de hoogste kwaliteit foto's afdrukken, ook op canvas. Nu speciaal tot en met 31 december 2011 voor EOSzine lezers met 15% korting. Dus kies een mooie foto, geef er een kunstzinnig tintje aan en laat hem afdrukken op canvas. Dan hangt hij met Kerstmis al aan de muur en is het een waardevolle toevoeging aan je interieur. 

*tot 1/1/2012 met actiecode WPEOSCANVAS2011

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.