Handboek Sportfotografie

door Pieter Dhaeze op donderdag 30 januari 2020
Sportfotografie-groot

Auteur(s): Pim Ras, Pieter Dhaeze

ISBN: 9789059409392

Uitvoering: Hardcover, 246 pagina's

Prijs*: € 36,99 (incl 9% BTW)

Gepubliceerd: 2016

Bestellen: klik hier.

*excl. 1 euro verzendkosten

   

We kijken veel sport op televisie, maar buiten langs de lijn of binnen in een hal is sport ook een interessant onderwerp voor de vrijetijdsfotograaf. Met de tips van de pro in dit boek maak je dan goede foto's en kom je thuis met de allermooiste sportfoto’s!

Je staat langs de lijn bij een voetbalwedstrijd van je (klein)zoon of zit op de tribune bij het afzwemmen van je (klein)dochter. Hoe zorg je dan dat je thuiskomt met een geslaagde foto van dat prachtige doelpunt (actie) of van die trotse blik (emotie) bij de diploma-uitreiking? Dat lukt in ieder geval niet met je telefoon (te traag, geen zoom, veel ruis). Daar heb je het juiste gereedschap voor nodig (camera én lens). Bovendien moet je weten hoe je die camera in moet stellen en bedienen en – niet minder belangrijk – je moet op het juiste moment op de juiste plaats staan.
De perfecte sportfoto maak je dus niet zomaar eventjes uit – letterlijk – de losse pols. Dat vraagt kennis, ervaring en inspiratie. Dit boek helpt je daarbij op weg van A tot Z, zodat je de volgende keer goed beslagen ten ijs komt met de juiste mix van gereedschap, instellingen, standpunt, timing en niet te vergeten inspiratie. Want ook dat laatste is in dit boek ruim vertegenwoordigd met werkelijk adembenemende en spectaculaire sportfoto’s van topfotograaf Pim Ras (Zilveren Camera 2019).
Ook besteedt deze uitgave aandacht aan het beheer, bewerken en publiceren van je mooiste sportfoto’s, want die moet je niet laten onderstoffen in een vergeten mapje op je computer. Laat ze zien!
Kortom, sportfotografie is topsport, waarbij jíj – dankzij dit boek – voortaan de winnende foto’s scoort.

Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra’s.

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.