Canon Cashback Najaar 2013

door Pieter Dhaeze op dinsdag 29 oktober 2013

Canon deelt uit en daarom kun jij voordelig genieten van de mooiste feestdagen ooit!. Koop nu van 25 oktober 2013 tot en met 19 januari 2014 een of meerdere producten van de onderstaande Canon actiemodellen (EOS, Objectieven en flitsers, PowerShot, LEGRIA of PIXMA) bij de deelnemende dealers en ontvang tot maximaal €250,- retour op je aankoop.

Hoe werkt het?
• Koop nu één van de deelnemende actiemodellen, binnen de actieperiode (25 oktober 2013 t/m 19 januari 2014), bij een geselecteerde Canon dealer.
• Registreer je nieuwe Canon product op de registratiepagina.
• Meerdere actieproducten? Tijdens het registreren van je eerste product krijg je automatisch de mogelijkheid om jouw overige Canon aankopen te registreren.
• Bij voorgaande cashbackacties diende je het registratieformulier, de aankoopbon en de originele barcode op te sturen. Dit is nu niet meer nodig. Tijdens het invullen van het online formulier dien je jouw aankoopbon te uploaden. Dit is voldoende voor het aanvragen van de cashback.
• Na het registreren ontvang je een bevestigingsmail.
• Je ontvangt het cashbackbedrag binnen 6 weken op het door jou opgegeven rekeningnummer.

Deze kans mag je niet voorbij laten gaan!

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.