Canon Talks At Home

door Persbericht Canon NL op donderdag 09 april 2020

Amstelveen, 9 april 2020 – Wil jij je fotografie- en video-skills een flinke boost geven in de komende weken, vanaf de bank of aan de keukentafel? Dat kan! Na het daverende succes van de eerste editie van Canon Talks Live en de bijbehorende podcast-serie, biedt Canon Nederland een nieuwe dimensie aan het Canon Talks-platform: Canon Talks at Home. Met iedere week een andere inspirerende content creator aan het woord, is Canon Talks at Home er voor jou om ook in deze lastige periode te kunnen blijven groeien en thuis creatief aan de slag te gaan met beeldcreatie.

Canon Talks Home

Tijdens Canon Talks at Home wordt er iedere week een nieuwe talk opgenomen door verschillende Canon content creators en opkomende talenten vanuit huis. Hierin nemen zij je mee in de wereld van beeldcreatie. Van inspiratie voor creatieve fotografie bij jou thuis, tot handige tips & tricks hoe je als content creator kunt groeien op social media en hoe je met video-opnames een visueel verhaal vertelt. Canon Talks at Home is er dan ook voor iedereen. Of je nu je techniek en skills wilt verbeteren, inspiratie op wilt doen van andere content creators en/of simpelweg entertaint wilt worden.

Benieuwd? Canon Talks at Home is te volgen via IGTV op de Instagrampagina van Canon Nederland. De eerste aflevering staat inmiddels online, en wordt elke woensdag en zondag om 17:00 uur aangevuld met een nieuwe inspirerende talk. In totaal zullen er maar liefst 16 afleveringen verschijnen, acht weken lang dus. Topics variëren van food- tot familiefotografie vanuit huis, vloggen, personal branding, de inzet van social media, home printing, en ga zo maar door. Kijken dus!

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.