Landschap Magazine

door Pieter Dhaeze op woensdag 05 september 2012

Mogen we je even LANDSCHAP voorstellen? LANDSCHAP is een fonkelnieuw natuurtijdschrift en het driemaandelijks ledenblad van Landschap vzw.

LANDSCHAP combineert pakkende natuurbeelden van de beste natuurfotografen met inhoudelijke bijdragen over soorten en ecosystemen.
In elk nummer brengen we ook reportages over unieke, toegankelijke natuurgebieden in Vlaanderen, Wallonië en onze buurregio's. Van de canyons van de Viroinvallei over de Sahara van De Westhoek tot de jungle van de Hollandse Biesbosch: elk nummer bevat minstens twee wandelkaarten en suggesties voor een onvergetelijke daguitstap!
Met een frisse vormgeving en een goed evenwicht tussen tekst en beeld nodigt LANDSCHAP echt uit om gelezen te worden.

Maar LANDSCHAP wil méér zijn dan een mooi tijdschrift. Landschap vzw, de vereniging achter het magazine, heeft de ambitie om uit te groeien tot een volwaardige natuurvereniging die actief is in Vlaanderen, Wallonië en de buurregio's. Daarbij hebben we aandacht voor ALLE natuur, ongeacht de eigenaar of terreinbeheerder. We organiseren niet alleen kwaliteitsvolle natuurbeleving, maar willen ook concrete natuurbehoudsprojecten ondersteunen en op poten zetten.

Landschap vzw neemt je graag op sleeptouw voor een verrassende natuurervaring in je eigen streek of ver daarbuiten. Reeën spotten in de ochtendmist, knaagsporen van bevers zoeken, oehoes begluren, dassen observeren, baltsende korhoenders kijken, verwonderd staan kijken naar burlende edelherten of gezellig op zeehondencruise: het is maar een greep uit de activiteiten die we voor jou in petto hebben.

Het lidmaatschap - abonnement inbegrepen - bedraagt 22 euro per kalenderjaar. Je ontvangt een volledige jaargang van het magazine LANDSCHAP. Maar je kan ook gratis deelnemen aan onze activiteiten en je geniet 10% ledenkorting op natuurboeken en reisgidsen in de winkel en de webshop van AltiplanoBooks en in de optiekwinkel van Sights of Nature in Brugge.
Lid en abonnee word je door overschrijving van 22 euro op rekening BE70 0688 9316 6125 (BIC = GKCCBEBB) van Landschap vzw, Doornstraat 29 in 3370 Boutersem.

Goed om weten: wie nu lid wordt: krijgt de rest van het jaar er zomaar bovenop! Zo ontvang je ineens 2 gratis nummers van LANDSCHAP!

Meer info op www.landschapvzw.be

Download hier het laatste nummer!

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.