Cadeaumaand 2012

door Pieter Dhaeze op donderdag 29 november 2012

Het einde van het jaar is altijd een goede gelegenheid om jezelf te verwennen met een mooi fotocadeau. Wij hebben een lijstje gemaakt van nuttige accessoires met een leuke korting!
.
Deze actie in samenwerking met Foto Konijnenberg is speciaal bedoeld voor lezers van EOSzine en loopt t/m 31 december 2012. Bestellen van de onderstaande actie-producten kan alleen telefonisch (0546 - 67 18 43) of via de mail info@fotokonijnenberg.nl onder vermelding van de actiecode EOSZINE.

TOT 25 EURO  

POP-UP DIFFUSER 3-COLOR
De opklapflitser van je systeemcamera kan prima diensten bewijzen, maar vaak is het licht te 'hard'. Met deze pop-up diffusor kun je het flitslicht eenvoudig verdelen voor een 'zachtere' belichting van het onderwerp. Met de aparte kleuren kun je ook creatief flitsen.

Normaal: €22,95 NU met 20% korting*: €18,36

 

ILFORD PHOTO ALBUM KIT A4
'Een foto is pas een foto als hij is afgedrukt en een afdruk is pas compleet als hij in een fotoboek zit'. Onder dit motto kun je met dit albumpakket van Ilford zelf een mooi fotoalbum maken.'

Normaal: €19,95 NU met 20% korting*: €15,96

 

OP/TECH RAINSLEEVE 2X
Meestal blijf je als fotograaf lekker behaaglijk binnen als het regent. Toch kun je dan heel mooie foto's maken. Je moet jezelf én je camera natuurlijk wel goed beschermen. Deze cameraregenjas is daarbij een prima accessoire.

Normaal: €12,95 NU met 20% korting*: €10,36

  TIFFEN UV-FILTERS
Het frontglas van je kostbare lenzen is heel kwetsbaar voor beschadiging door stoten of krassen. Een UV-filters is dan het aangewezen accessoire om dit te beschermen. Voorkom nu beschadiging en schaf een UV-filter van Tiffen aan met 20% korting*.
 VAN 25 TOT 100 EURO  
 

JINBEI TR-C TTL RECEIVER CANON
Speedlite flitsers draadloos van afstand aansturen is met sommige EOS-modellen direct mogelijk. Met deze set van Jinbei kan dat met elke EOS en bovendien radiografisch, zodat camera en flitser elkaar niet hoeven 'zien'.

Normaal: €28,45 NU met 20% korting*: €22,76

 

YONGNUO YN560 MANUELE STROBIST FLITSER
Als je een onderwerp meer bijzonder wilt belichten dan is flitslicht de aangewezen optie. Met deze flitser heb je dan alles zelf in de hand. Handmatig of als slave. Richtgetal 58, interne zoom 24-105mm en ministandaard.

Normaal: €69,95 NU met 20% korting*: €55,96

  DELTA FOTOTASSEN
Een klein merk met kleine prijsjes, maar toch van een hoge kwaliteit waaraan je je kostbare fotospullen kunt toevertrouwen. Maak nu met 20% korting* eens kennis met Delta.
 

TIFFEN CIRCULAIRE POLARISATIEFILTERS
Tiffen is een kwaliteitsmerk en afkomstig uit de professionele videowereld. Maar ook onder fotografen geniet het merk grote bekendheid en heeft ze veel tevreden gebruikers.

Alle circulaire polarisatiefilters nu met 20% korting*.

 VAN 100 TOT 250 EURO  
 

TENBA SHOOTOUT BACKPACK MINI ZWART
Je kostbare en kwetsbare fotoapparatuur vraagt een goede bescherming tegen vuil, vocht en stoten. Ook moet ze eenvoudig en comfortabel mee het veld in te nemen zijn. Met deze mooi fototas van Tenba is dat allemaal geen probleem.

Normaal: €129,- NU met 20% korting*: €103,20

 

JINBEI OPNAMETAFEL 100X200CM
Zet je wel eens spullen op Marktplaats of heb je wel eens een opdracht voor productfotografie, dan kun je niet zonder een goede opnametafel. Voor- en achtergrond lopen naadloos over en rondom (ook vanaf de onderzijde) kan licht geplaatst worden. Productfoto's worden zo weergaloze plaatjes.

Normaal: €199,- NU met 20% korting*: €159,20

 

TUSSENRINGEN CANON FOTO KONIJNENBERG
Close-up en macrofotografie openen werelden die voor het gewone oog gesloten blijven. Maak van je gewone lens eenvoudig een macrolens met een tussenring. Deze set heeft drie ringen van 13, 21 en 31 mm en dus geschikt voor bijna alle brandpunten.

Normaal: €149,95 NU met 20% korting*: €119,96

 

JINBEI BOOM SET MOBIEL
Als je flitst of werkt met continulicht, dan is het niet eenvoudig om het onderwerp vanaf boven te belichten. Dit kan heel fraaie resultaten opleveren. Deze boom-set met contragewicht en rol-trolley lost dat probleem op en laat je elk onderwerp flexibel van bovenaf belichten.

Normaal: €169,- NU met 20% korting*: €135,20

 BOVEN 250 EURO  
 

SIYUAN DTC-560K IR SCOUTING CAMERA
Met de Siyuan DTC-560K 8MP IR Scouting Camera kun je opnames maken van dieren in het wild. Plaats de camera in de natuur en laat je verrassen wanneer je terugkomt. De camera reageert op bewegingen en is voorzien van 40 infrarood LED's waardoor je ook 's nachts ongemerkt opnames kunt maken.

Normaal: €299,- NU met 15% korting*: €254,15

 

LEE DSLR STARTER KIT
Filters zijn een vergeten accessoire in het digitale tijdperk. Langzaam maar zeker gaan we toch het nut van bijvoorbeeld een grijsverloop- of grijsfilter onderkennen. LEE biedt dan de hoogste kwaliteit glas. Deze set is dus een goede start om de kwaliteit van je landschapsfoto's naar een hoger niveau te tillen.

Normaal: €329,- NU met 15% korting*: €279,65

 

JINBEI DIGITAL MASTER KIT 2
Als je begint met flitsen in de studio en je hebt een beperkt budget, dan hoeft dat niet te betekenen dat je je beperkt in je mogelijkheden. Deze flitsset van Jinbei is zo compleet dat zelfs een professional er jaloers op zal zijn.

Normaal: €649,- NU met 15% korting*: €551,65

 

WONDLAN SNIPER 1.3
Steeds meer EOS-fotografen ontdekken de mogelijkheid om video op te nemen met hun camera. Je ontdekt dan tevens dat een goede ondersteuning van de camera essentieel is voor een rustig beeld. De schoudersteun van Wondlan is dan een goed en voordelig alternatief.

Normaal: €299,- NU met 15% korting*: €254,15

 

*Actievoorwaarden: deze actie loopt t/m 31 december 2012. Bestellen van de bovenstaande actieproducten kan uitsluitend telefonisch (0546 - 67 18 43) of via de mail info@fotokonijnenberg.nl onder vermelding van de actiecode EOSZINE. De korting geldt niet in combinatie met andere kortingsaanbiedingen.

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.