Boeken Sale 2012

door Pieter Dhaeze op vrijdag 30 november 2012

Aan het eind van het jaar ruimen wij onze 'oude' edities op en hebben we een interessante actie met nieuwe, actuele titels. Lezen = Leren = Beter fotograferen, dus dit voordeel mag je niet missen!

'Oude' titels
We hebben nog een paar nieuwe, ongebruikte exemplaren liggen van 'oude' titels. Deze prachtige boeken zijn echter nog voor minstens 85 tot 90% actueel voor de huidige technische stand van zaken en voor de nieuwste software-versies. Boeken als 'BB Spiegelreflex 4e' en 'BB Lightroom 3' bieden elke beginnende gebruiker nog steeds een schat aan informatie en zijn daarmee een solide basis voor het onbezorgd werken met je camera of met RAW.

Actie
Uitgeverij van Duuren Media heeft elk jaar in december een leuke actie met actuele boektitels met veel voordeel oplopend tot wel 25%. Na deze periode vallen deze boeken weer gewoon onder het strakke regime van de 'vaste boekenprijs', dus wees er snel bij en doe jezelf (of een ander) een plezier met een mooi boek.

Hieronder tref je een overzicht van de huidige opruimings- en actietitels. En wees er snel bij want op = op!

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.