Help! Elke dag.

door Pieter Dhaeze op woensdag 12 december 2012

Elke dag raken er in Nederland 3 mensen of gezinnen in een acute noodsituatie door een ernstig ongeval of misdrijf. Door toedoen van een ander zijn ze niet langer in staat zelf te zorgen voor hun basisvoorzieningen, zoals een bed om in te slapen, brood op de plank of een veilig thuis.

NOODHULPACTIE: HELP ELKE DAG 3 MENSEN!
Van 6 december tot en met 17 december 2012 doet het Fonds Slachtofferhulp een noodoproep om slachtoffers in een acute noodsituatie te kunnen blijven helpen.

Het Fonds Slachtofferhulp geeft ieder jaar 1000 mensen of gezinnen de steun die nodig is om zelf weer te kunnen bouwen aan hun toekomst. Daar is geld voor nodig. Ik steun daarom de noodhulpactie voor deze slachtoffers. Mede namens hen vraag ik jullie hetzelfde te doen: maak het verschil, draag bij! Samen helpen we elke dag 3 mensen!

Vorige week is de aftrap van de noodhulpactie gegeven in het Amstel Hotel in Amsterdam.
Op 17 december maakt prof. mr. Pieter van Vollenhoven, voorzitter van het Fonds Slachtofferhulp, de opbrengst van de actie tijdens het jaarlijkse Fonds Slachtofferhulp gala bekend.

Je kunt helpen door binnen je bedrijf, organisatie, buurt of vriendenclub een actie te organiseren waarmee geld kan worden opgehaald. Je bijdrage kun je overmaken op giro 6700 of het donatieformulier invullen op www.fondsslachtofferhulp.nl.

Dank je voor je steun!

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.