Poll Tablet ja/nee?

door Pieter Dhaeze op zaterdag 02 maart 2013

De vraagstelling van de poll Tablet ja/nee? was heel simpel:

Heb jij al een tabelt? En zo ja, welke?

Hierop hebben we maar liefst 1103 reacties gehad.

De hoge opkomst bewijst dat het een actueel onderwerp is, dat bij vele fotografen leeft. Zeker met de laatste generatie tablets krijgt een fotograaf er een nuttig stukje gereedschap bij om foto's te laten zien en te delen, apps te gebruiken en zelfs foto's op te slaan of te bewerken. Je zou er zelfs foto's mee kunnen nemen ;-)

Er zijn twee zaken die ons opvallen. Allereerst heeft 1/3 van de respondenten nog geen tablet en 90% van die groep is ook niet van plan een dergelijk apparaat aan te schaffen! Opmerkelijk vinden we ook dat van de 65% die wel op een tablet werken, de verhouding tussen iPad en Android-tablets 2:1 is. Apple heeft dus ondanks het grote aanbod van Android-tablets toch nog een erg groot marktaandeel.


Als we het e-magazine van EOSzine mogelijk dit jaar weer opnieuw gaan uitgeven, dan zullen we de resultaten van deze poll zwaar laten wegen in onze zoektocht naar een optimale en duurzame compatibilteit.

In februari 2013 hebben we beeldschermen van 27" besproken met een prijs vanaf 800 euro. Hoe duur is eigenlijk jouw beeldschrem geweest? Wij zijn benieuwd. Dus doe mee aan de volgende poll, hiernaast in de rechter kolom.

 

 

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.