Inleiding 1303

door support op zondag 03 maart 2013

Beste $!{user.FirstName} $!{user.MiddleName} $!{user.LastName},

Na een fotogenieke winter met veel ijs en sneeuw worden de dagen weer langer en kondigen de vogels het voorjaar aan. Als fotograaf krijg je daarvan natuurlijk de lentekriebels om weer boordevol inspiratie het veld in te gaan. En met een nieuwe camera of lens maak je dan nog mooiere foto's. Wij hebben daarom de afgelopen maand weer interessante reviews online gezet. Hieronder tref je een overzicht van de laatste nieuwe artikelen.

• Review EOS 6D Review PowerShot S110
Review 27-inch monitoren Review EF 24-70mm 4L IS
Locatie Namibië Review i-SENSYS LBP7018
• Tip: CameraStuffReview.nl • Onderzoek eigen portfolio-site
Poll: Tablet Ja/Nee? • Blog van de maand


Graag vragen we je speciale aandacht voor ons onderzoekje naar je eventuele wensen met betrekking tot een eigen, persoonlijke portfolio website. Dus geen Flickr of pBase, maar een eigen domein met persoonlijke interface om zo je mooiste foto's te kunnen delen met de rest van de wereld. Doe mee en klik hier!

Vergeet tot slot de poll van de maand niet: 'Hoe duur is het beeldscherm waarop je werkt?'. We zijn heel benieuwd waar de grens ligt voor dit miskend foto-accessoire.

Er is dus weer genoeg te beleven en kijk daarom snel op www.eoszine.nl.

Veel lees- en fotoplezier,

Pieter Dhaeze

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.