Voorjaar....

door pjcdhaeze op vrijdag 08 maart 2013

Deze week was een vreemde week voor de gedachten in m'n hoofd. Dat kwam onder andere doordat ik foto's aan het uitzoeken was voor een artikel in Natuurfotopassie over voorjaars-fotografie. Hoe leg je hersencellen uit dat ze het ene uur alleen maar beelden zien van voorjaarsweidjes vol met onder dauwdruppels bedekte pinksterbloemen en het andere moment in de snerpende kou op de fiets zitten om boodschappen te gaan doen....
Mocht iemand trouwens motivatie tekort komen dan is het bekijken van al je voorjaarfoto's van de afgelopen jaren wel een perfecte manier om weer ongelooflijk zin te krijgen in het voorjaar! (bij mij tenminste).

Ik kwam allerlei leuke foto's tegen die best nog wel eens op deze blog gezet konden worden. Hier een kleine selectie van beelden die blijkbaar even moeten 'rijpen' om ze te waarderen. Zeker het bovenstaande beeld roept bij mij de sfeer op van het voorjaar; plat liggend in de wei met een camera in m'n handen!

Beide bovenstaande foto's bewijzen dat je niet altijd de hele bloem op de foto hoeft te nemen. Een deel van de bloem kan soms zeker zo sterk zijn. Meer over fotomogelijkheden in het voorjaar in het volgende nummer van Natuurfotopassie!
 
Laat het voorjaar maar komen zou ik zeggen, alhoewel het nog even kan duren..

 

 

.

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.