Canon Cashback Mei/Juni/Juli 2013

door Pieter Dhaeze op zaterdag 29 juni 2013

Met de vakantie in het vooruitzicht is het altijd interessant om een nieuwe lens, flitser of printer aan je foto-apparatuur toe te voegen. Canon helpt je nu met een forse cashback tot wel €300,-!
Van 1 mei 2013 tot en met 31 juli 2013 loopt de 'POWER TO YOUR NEXT STEP'-campagne. Met deze landelijke promotie kan iedereen profiteren van hoge cashback-bedragen op maar liefst 46 verschillende producten!
Wacht dus niet langer en bestel de camera, printer of scanner die je altijd hebt gewild.

Benieuwd op welke producten?
Ga naar www.canon.nl/cashbackactie voor een overzicht van alle deelnemende actieproducten met bijbehorende cashback bedragen.

Hoe werkt het?
Koop één van de actieproducten in de actieperiode van 1 mei 2013 tot en met 31 juli 2013 (Registreren kan tot en met 31 augustus 2013)

• Bezoek www.canon.nl/cashbackactie om je te registreren en het cashback bedrag te claimen.
• Na registratie op de actiewebsite dient het aanvraagformulier geprint te worden.
• Stuur het aanvraagformulier + duidelijk leesbare kopie kassabon + de originele en uit de losse doos verpakking geknipte barcode(s) op naar:

Canon Cashback NL
Antwoordnummer 17018
2170 VN Sassenheim

• Binnen 20 werkdagen na ontvangst van je registratie ontvang je het cashback bedrag op je rekening.

Laat deze cashback niet ongemerkt voorbijgaan, want anders mis je misschien een leuke korting op een lens of camera waar je al tijden van 'droomt'.

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.