Blij fotograferen

door pjcdhaeze op dinsdag 21 mei 2013

Net een intensieve periode achter de rug: drie workshops in vier dagen! Maar het was heel erg leuk. De omstandigheden waren uitstekend en het was geweldig om te zien hoe iedereen veel plezier had in het fotograferen.

Gisteren ging ik naar Hindeloopen voor een één-op-één workshop met Irma. We voerden discussies over wat iets een goede foto maakt, het belang van het zo vaak als mogelijk erop uit trekken en hoe om te gaan met persoonlijke grenzen als het gaat om het genereren van ideeën en creatief bezig te zijn. Maar zoals altijd, hebben wij ook gesproken over het 'fine tunen' van een goede compositie en waarom het belangrijk is om voortdurend onze techniek aan te passen om het beste uit elk moment te halen. Hoe dan ook, we hadden veel plezier genoten van de zonsondergang!

De rest van de week zal ik bezig zijn met het afronden van verschillende opdrachten en kan ik niet wachten om enkele nieuwe veelbelovende locaties, die ik onlangs heb gevonden, uit te proberen. Het is tijdrovend, maar het proces van scouting eindigt nooit en moet nu eenmaal gedaan worden. De weersverwachting ziet er goed uit, dus met een beetje geluk wordt dit een productieve week met hopelijk veel geslaagde foto's.

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.