Xpozer | Nieuwe kwaliteit

door Pieter Dhaeze op donderdag 06 mei 2021

Bij EOSzine onderschrijven we al vele jaren de stelling “een foto is pas een foto als hij afgedrukt is” en dan bij voorkeur op grootformaat. Want als je zo’n print tegen de muur hangt, kun je elk moment van de dag je mooiste herinneringen spontaan herbeleven voor die altijd welkome glimlach op je gezicht. Dat doe je niet steeds met foto's op je telefoon.

Xpozer_glimlach

Xpozer is dan een heel goede keuze. Het afdrukmateriaal is licht en zonder storende reflecties, zoals die wel aanwezig zijn bij (zijde)glans papier en bij glasafdekking. De kleuren zijn natuurlijk en vol. De scherpte ongeëvenaard. En dankzij het innovatieve frame kun je foto’s ook eenvoudig wisselen. Kortom: ben je serieus met je fotografie en wil je dat op het hoogste niveau met je omgeving delen, dan kun je niet om Xpozer heen.

Controleservice
Uniek voor Xpozer is de optionele technische controle van de foto’s die je aanlevert. Zo voorkom je onverwachte en onnodige teleurstellingen. Vooral als je twijfelt over de aanlevering is dit een welkome service.

En hoewel de afdrukkwaliteit eigenlijk niets te wensen overliet, is deze anno 2021 toch nog verder verbeterd. De densiteit van het afdrukmateriaal is nog hoger en dat resulteert in mooiere kleuren en dieper zwart. Ook bevat de print aan de achterzijde een lichtblokkerende laag, zodat het nieuwe hoge contrast in de afdruk niet verstoord word door eventueel doorvallend licht. Dat effect is soms minimaal, maar kan in bepaalde gevallen toch significant zijn. Verder geeft de nieuwe printtechniek de toplaag een soort 'coating', daardoor ze nog minder gevoelig zijn voor krassen en water. Dat maakt de prints zijn dus minder kwetsbaar als je ze vaker wisselt.

Xpozer-achterzijde Xpozer-lichtdoorlatendheid

Xpozer-2021

Vernieuwde Xpozer Prints.

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.