Inleiding 1307 LFP-dag

door support op woensdag 18 september 2013

Beste $!{user.FirstName} $!{user.MiddleName} $!{user.LastName},

Ben je beroepsfotograaf en wil je een hoogwaardig product afleveren aan je klanten, dan is het in eigen beheer afdrukken op grootformaat én het afwerken van zo’n kwaliteitsprint een uitgelezen mogelijkheid om je te onderscheiden in een dynamische markt.

Om je bij deze stap op weg te helpen organiseert EOSzine in samenwerking met Canon Nederland op donderdag 14 november 2013 op het kantoor van Canon in ’s-Hertogenbosch de ‘Large Format Printing’-dag. We nemen je mee in de wereld van printen en afwerken en laten je in de praktijk zien hoe je van een mooie foto tot een prachtig afgewerkt eindproduct komt.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten of meteen inschrijven, klik dan hier voor meer informatie. Wees er snel bij want er zijn slechts 30 plaatsen en vol=vol. Inschrijven kan tot 14 oktober 2013 en deelname kost 50 euro (ex. BTW).

Met vriendelijke groet en misschien wel tot ziens op onze ‘Large Format Printing’-dag,

Pieter Dhaeze

P.S. Bezoek nu ook de website voor onze review van de EOS 70D en de daarbij behorende enquête.

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.