WWPW Kootwijkerzand

door Jaap Meijer op zondag 22 september 2013

Jaap Meijer is EOSziner van het eerste uur en heeft al met groot succes een 365-dagen fotoproject afgerond en tevens zijn eerste bedrijfsfilm gemaakt met een Canon EOS 5D mark II. Dat hij van alle markten thuis is en enthousiast is over fotografie, bewijst hij deze keer door de organisatie van de World Wide Photo Walk (WWPW) op het Kootwijkerzand op zich te nemen. Sluit je bij Jaap aan en beleef zaterdag 5 oktober een onvergetelijke fotowandeling.
.

"Misschien is de Amerikaan Scott Kelly wel de best verkopende schrijver van fotografie- en fotobewerkingsboeken ter wereld. Hij organiseert echter ook jaarlijks een Worldwide Photo Walk. Dit jaar is dat op zaterdag 5 oktober. Op meer dan 1000 locaties ter wereld gaan fotografen samen een paar uur op pad om mooie platen te maken, elkaar te spreken, tips te geven en gewoon om te genieten van dit sociale evenement. Volgens goed Amerikaans gebruik zijn er ook weer schitterende prijzen te winnen. Op www.worldwidephotowalk.com kun je een locatie zoeken die jou aanspreekt. Op de Veluwe wordt een wandeling georganiseerd op een van de laatste wildernissen van ons land: het Kootwijkerzand. De wandeling begint bij het unieke Gebouw A van Radio Kootwijk. Vandaar laat je de verharde paden achter je en ga je onder leiding van Jaap Meijer struinen over heide en zandverstuiving. Een uitgestrekte vlakte die de grootste zandverstuiving van Europa bevat.
Heb je zin in deze wandeling, meld je dan gratis aan. Klik hier."

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.