Facebook-groep 'We Wonderful World'

door pjcdhaeze op donderdag 26 augustus 2021

Het is dan toch zover! Na jarenlang mijmeren over een Facebook-groep waarin ik alles van mezelf kan leggen qua design en fotografie, heb ik We Wonderful World gelanceerd. Bevangen door een creatieve flow die me deed denken aan mijn prille beginjaren (na de kunstacademie) heb ik een week non stop gewerkt aan een eigentijdse worldwide exposure! Dolenthousiast ben ik, maar het gaat er uiteindelijk om hoe de doelgroep erop reageert. Welnu, de binnenstromende leden vinden het een knaller!

De aftrap is dus al een succes. Dat is mooi want ik heb grootse plannen met WWW. Ja, heerlijk is die afkorting hè. Het staat niet alleen borg voor een hoge naamsbekendheid, maar je kunt er ook grafisch speelse dingen mee doen. Waarom ik voor de frivole naam We Wonderful World heb gekozen? Tja, fotografie begint met verwondering dat je vervolgens over brengt in beelden. En met ‘We’ wil ik het community gevoel benadrukken. Samen vormen wij als fotografen een Wonderful World!

We Wonderful World moet een platform worden voor gedreven fotografen die streven naar top level. De WWW-community wil deze mensen enthousiasmeren en inspireren. En door onderlinge uitwisseling kunnen ze groeien in expressie, creativiteit en techniek. Er staat WWW dus nog veel moois te wachten. Als dit je aanspreekt en je hebt voldoende in huis, dan staat de deur bij WWW voor je open! Give it a try en meld je hier aan. 

Tony Vingerhoets

26 augustus 2021
Weelde België

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.