Canon Pakjesjacht 2013

door Persbericht Canon op vrijdag 13 december 2013

Ter ere van de Canon cashback promotie pakt Canon uit met een online game 'De Canon -pakjesjacht. Op 16, 17, 18 en 19 december zijn er op verschillende bekende websites pakjes verstopt. Deelnemers die alle pakjes vinden binnen een zo snel mogelijke tijd maken iedere dag kans op fantastische Canon-prijzen.

De prijzen variëren van een PowerShot compact camera tot een LEGRIA camcorder. Op welke websites de pakjes verstopt zijn, blijft nog even geheim. Vanaf 16 december staan er iedere dag hints op de Canon Nederland Facebook-pagina met betrekking tot de website(s) waar de pakjes te vinden zijn. www.facebook.com/canonnederland.

Canon geeft iedere dag een prijs weg aan de deelnemer met de snelste tijd. Bovendien krijgen drie weekwinnaars een compleet Canon-prijzenpakket met daarin: een EOS 100D+ EF 17-40 mm f/4L USM objectief, een Powershot SX280 HS compact camera, een PIXMA MG7150 Photo All-in-One printer en een LEGRIA HF R47 camcorder.

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.