De Nieuwe Wildernis in Concert

door Persbericht op woensdag 05 februari 2014

Met 700.000 bezoekers in de bioscoop is de De Nieuwe Wildernis de meest succesvolle Nederlandse natuurfilm ooit. Op ongekende wijze toont de Nieuwe Wildernis wat natuur werkelijk is: verwonderend, verrassend en verbazend.

Na het enorme succes van de film en de TV serie presenteren EMS FILMS en Mojo Concerts op paaszaterdag 19 april 2014 in de Ziggo Dome Amsterdam een matinee en avondvoorstelling van:

De Nieuwe Wildernis in Concert
Een muzikaal en visueel spektakel voor het hele gezin
Een ode aan de Nederlandse natuur

De start van een nieuwe lente

In een uniek en exclusief twee uur durend programma worden op het grootste scherm ooit de beelden van de film vertoond met toevoeging van niet eerder gebruikt materiaal. De soundtrack van de film, een compositie van Bob Zimmerman, wordt live uitgevoerd door het meest veelzijdige orkest ter wereld: Het Metropole Orkest, onder de bezielende leiding van dirigent en Oscarwinnaar Ernst van Tiel. Ondersteund door trompettist Eric Vloeimans, het Calefax Rietkwintet en met drie bekende live vertellers.

De film wordt omlijst door optredens van Nederlandse topmuzikanten die, geïnspireerd op de beelden van De Nieuwe Wildernis, een nummer zullen uitvoeren op de drie thema's: Explosie van leven, Op eigen benen en Overleven. Daarnaast wordt een 1000 stemmig koor samengesteld die samen met het Kinderen voor kinderen koor de film begeleiden

De kaartverkoop voor dit evenement start vrijdag 20 december om 12.00 uur.

Kaarten zijn voor EOSziners met 10% korting te bestellen voor de matinee (klik hier) of voor de avondvoorstellig (klik hier).

Kaarten 1e rang kosten €39,10 i.p.v. €43,45
Kaarten 2e rang kosten €34,15 i.p.v. €37,95
Kinderen t/m 11 jaar krijgen 50% korting.

De matinee voorstelling start om 14.30 uur
De avondvoorstelling begint om 19.30 uur

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.