PiXperience Macro 2014

door Persbericht op dinsdag 11 maart 2014

Op zaterdag 1 maart 2014 vindt de speciale macro-editie van PiXperience plaats in het Amsterdamse Pakhuis de Zwijger van 09:30 tot 17:00 uur. Een hele dag worden met meerdere parallelle programma's inspirerende en praktische lezingen, presentaties en seminars gegeven rondom het thema macrofotografie.

In de grote zaal – met maar liefst 9 beamers en schermen – zullen o.a. Misja Smits, Leon Baas, Paul van Hoof en Paul Klaver presentaties geven. De nadruk in dit programma ligt om een niveau dieper te fotografen; voorbij het vastleggen van soorten, naar 'jouw eigen interpretatie van de werkelijkheid'.

De lezingen en seminars in de kleine zaal hebben een praktisch karakter en gaan o.a. over speciale technieken voor macrofotografie en over het fotografen van bepaalde soorten. Onder andere Johan van de Watering, Jeroen Stel, Bart Stornebrink en Joris van Alphen nemen deze presentaties voor hun rekening.

Tijdens Macro-PiXperience presenteert uitgeverij Birdpix het Praktijkboek Macrofotografie, het derde deel in de succesvolle reeks praktijkboeken natuurfotografie.

In de foyer en meetingroom van Pakhuis de Zwijger vindt de natuurfotografiebeurs plaats, met de o.a. de grote cameramerken en importeurs.

Kenmerkend voor PiXperience is het grote 'hands-on' karakter: natuurfotografen krijgen diepgaande en praktische informatie aangereikt waarmee ze zelf aan de slag kunnen in hun eigen fotografie. Prachtige beeldpresentaties en boeiende sprekers zorgen voor de nodige inspiratie.

De organisatie is in handen van Birdpix en Nederpix, de grootste websites voor natuurfotografie, die in 2013 hun 10-jarig bestaan vierden.

Inschrijven verloopt via www.pixperience.org. Op deze website is alle informatie over de sprekers en verschillende onderdelen te vinden.

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.