100.000 Boeken

door Pieter Dhaeze op zondag 13 april 2014

Als schrijver doe je gewoon elke dag je werk, zoals ieder ander. Je stapelt net zo lang zinnen op elkaar tot dat er weer een boek compleet is. Toch is schrijven ook heel bijzonder, want de beleving als een boek terugkomt van de drukker is elke keer toch weer speciaal. Ik kan me nog goed het kippenvelgevoel herinneren toen ik in 2007 mijn eerste boek (Bewuster en beter fotograferen met een digitale spiegelreflexcamera) van mijn uitgever overhandigd kreeg. Wow.

Er is sinds die tijd veel gebeurd en veel titels zijn gevolgd. Ik houd daar zelf geen lijstjes van bij, maar mijn uitgever - Van Duuren Media (VDM) - blijkbaar wel, want aan het eind van mijn lezing op de Professional Imaging in Nijkerk mocht ik van de directie van VDM een grote bos bloemen en een leuke attentie in ontvangst nemen ter gelegenheid van de verkoop van mijn 100.000ste boek. Daarmee ben je nog geen Scott kelby, maar het overkomt niet elke educatieve auteur.

Natuurlijk ben ik trots, maar het feit dat ik er hier verslag van doe, is omdat deze mijlpaal een perfecte gelegenheid is om al die fotografen ontzettend te bedanken, die de afgelopen jaren een boek van mij gekocht hebben. Zij hebben voor die 100.000 gezorgd, niet ik. Ik hoop van harte dat de inhoud en de structuur ze geholpen heeft om meer bewust betere foto’s te gaan maken, want daar doe ik het uiteindelijk voor.

Dus beste lezers: 100.000x BEDANKT. Ik blijf mijn best doen. En jullie zijn nog niet van me af.....

Pieter Dhaeze

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.