Inleiding 1403

door support op woensdag 16 april 2014

Beste $!{user.FirstName} $!{user.MiddleName} $!{user.LastName},

Deze maand drie artikelen waarin elke draad ontbreekt: draadloos flitsen (EOS 70D), draadloze datatransfer (Eye-Fi Mobi) en draadloos syncen (Lightroom Mobile). Verder een review van de EOS 1200D, een uitgebreide koopwijzer van statiefkoppen en een meetmethode voor de nauwkeurigheid van de autofocus van je EOS (Spyder LensCal).

Maar het grote nieuws is natuurlijk de aankondiging door Canon van de EOS Lens Discovery op 17 en 18 mei in de Maassilo in Rotterdam. Iedereen met een EOS-camera is gratis van harte welkom. En je mag nog iemand meebrengen ook! Mis dit unieke evenement dus niet en schrijf je snel in. Meer info.

Ons YouTube-kanaal heeft ruim 165.000 views (415 abonnees) en we verrassen onze 875 volgers op Twitter regelmatig met 'hot news'. Volg ons dus ook.

Ook vraag ik extra aandacht voor onze blog en enquête: Er moet een leuk TV-programma komen over fotografie. Laat hierover jouw mening weten! Klik hier.

Er is dus weer genoeg te beleven en kijk daarom snel voor een compleet overzicht op www.eoszine.nl.

Vrolijk Pasen.

Pieter Dhaeze

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.