Verhuizing EOSzine

door pjcdhaeze op dinsdag 01 februari 2022

Normaal gesproken deel ik geen persoonlijke zaken via mijn blogs op EOSzine, maar soms zijn werk en privé onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dus bij deze daarom een beperkte ‘kijkje in de keuken’ van de verhuizing van EOSzine.

In tegenstelling tot de verwachtingen is de verhuizing van EOSzine geen upgrade naar een groter, nieuwer en moderner pand, maar doen mijn vrouw en ik (de redactie) als 60+ers een stapje terug in werk en in ruimte. Mijn studio, die ik vroeger veelvuldig gebruikte voor opdrachten en workshops, heb ik ingeleverd in onze nieuwe woning. De meeste van de artikelen voor EOSzine kan ik namelijk uitvoeren in een kantoor met twee werkplekken en een opnametafel voor productfotografie en video-opnames. De meeste studio-accessoires zijn verkocht en met één goede flitsset kan ik nu nog leuke portretten voor familie en vrienden schieten. De meeste ruimte wordt nog ingenomen door mijn prachtige en dierbare PRO-2000 printer van Canon. Want mooie foto’s verdienen het om op groter formaat mooi afgedrukt te worden. Toch?

Over het algemeen zul je als lezer dus niet veel merken van de fysieke verhuizing van EOSzine. De testfoto’s blijf ik maken van dezelfde testcase. En mijn model ‘Dolly’ staat nog steeds geduldig in de hoek van het kantoor te wachten tot ik haar hulp nodig heb.
Alleen de praktijkfoto’s die ik maak om camera’s en lenzen te testen zullen veranderen, want behalve werkruimte is ook onze woonomgeving veranderd. Geen ganzen, maar zwanen. Geen drukke straten, maar buitengebied. Minder urban, meer natuur.

Hopelijk zijn we in de loop van maart weer helemaal ‘up and running’, zodat de frequentie van de artikelen en video’s weer op het oude peil komt. Tot die tijd graag nog even geduld, want bij een verhuizing komen toch ook altijd kleine onvoorziene zaken kijken die in orde gemaakt moeten worden.

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.