Lezing | EOS Lens Discovery

door Pieter Dhaeze op donderdag 22 mei 2014

Tijdens de EOS Lens Discovery van Canon op 17 en 18 mei jl. in de Maassilo in Rotterdam heb ik twee dagen met veel plezier lezingen gegeven over het onderwerp 'Fotografie en/in beweging'. Omdat dit onderwerp meer aandacht verdient dan drie kwartier, kunt u in dit artikel de slideshow, de foto's en het complete artikel downloaden met alle ins en outs van beweging in een foto.

De foto's moeten nog van een toelichting voorzien worden en het artikel moet nog langs de eindredactie, maar de slideshow kunt u hier alvast downloaden (pdf, ca. 1 MB). Foto's en artikel volgen in de loop dan deze week.

Graag wil ik via deze weg ook alle toehoorders bij de lezingen van harte danken voor hun inspirerende aanwezigheid. Ik hoop dat het een bijdrage geweest is in uw ontwikkeling als fotograaf en ik wens u bovendien de komende jaren veel fotoplezier.

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.