Inleiding 1404

door support op donderdag 22 mei 2014

Beste $!{user.FirstName} $!{user.MiddleName} $!{user.LastName},

We hebben net een zeer geslaagde EOS Lens Discovery van Canon achter de rug en de ruim 2000 bezoekers hebben in een inspirerende omgeving met camera's en lenzen kunnen 'spelen'.
Om met al die 'speeltjes' de mooiste foto's te kunnen maken, zijn ook deze maand weer veel interessante artikelen te vinden op EOSzine.nl. Zo gaan we op stap met de EOS 70D (AF-tracking en EOS Remote) en duiken we in het fenomeen Focus Stacking. Verder onthullen we de geheimen van 'bewogen' foto's en van firmware en vragen we aandacht voor twee leerzame boektitels (Instap EOS en Kleurbeheer) en een inspirerend tijdschrift (Natuurfotopassie).

Natuurlijk mogen we niet vergeten je attent te maken op de Perfect Summer Promotion van Canon met veel voordeel in de vorm van cashbacks, tegoedbonnen en gratis workshops.

Ons YouTube-kanaal heeft ruim 180.000 views (460 abonnees) en we verrassen onze 900 volgers op Twitter regelmatig met 'hot news'. Volg ons dus ook.

Ook vraag ik nogmaals aandacht voor onze blog en enquête: Er moet een leuk TV-programma komen over fotografie. Laat hierover jouw mening weten! Hoe meer input, hoe beter. Klik hier.

Er is dus weer genoeg te beleven en kijk daarom snel voor een compleet overzicht op www.eoszine.nl.

Pieter Dhaeze

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.