Nieuws | Canon op Profrssional Imaging '22

door Persbericht Canon NL op dinsdag 03 mei 2022

Na lang wachten is ook Canon dit jaar weer aanwezig op Professional Imaging in Nijkerk. Op 14, 15 en 16 mei staan wij voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je kennis te laten maken met onze nieuwste producten. Ook organiseren we dit jaar weer het Canon Theater waar je je kunt laten inspireren door sprekers van internationale allure. Ter plekke onze producten zelf uitproberen? Ook dat kan in onze pop-up studio. Wij heten je graag van harte welkom op onze stand, te vinden in hal 3!

canon-PI2022-visual

POP-UP STUDIO
Maak kennis met onze nieuwste producten en ga aan de slag in de pop-up studio op de Canon-stand. Onder begeleiding van fashion- en portretfotografe en Canon-ambassadrice Evely Duis krijg je de kans om zelf een professioneel model vast te leggen.

CANON THEATER
Neem een kijkje in het Canon Theater en ontdek het inspirerende verhaal van (internationaal) bekende foto- en videografen. Canon Product Intelligence Consultant Jip Barth vertelt jou hier bovendien alles over de technologie achter onze nieuwste producten.

Benieuwd wie de sprekers zijn? Neem dan vooral een kijkje op: CANON – Professional Imaging 2022

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.