WWW Event Leiden, klapper van 2022!

door pjcdhaeze op donderdag 21 juli 2022

In mijn blogs van 26 augustus (klik hier) en 27 oktober (klik hier) vorig jaar heb ik het nodige verteld over mijn nieuwe Facebook fotografie groep We Wonderful World ofwel WWW. Het gaat geweldig, inmiddels hebben we bijna 500 leden. Het merendeel post frequent prachtige foto’s van uiteenlopende onderwerpen zoals natuur, landschap, macro, portret, street, lifestyle, architectuur, stedelijk, industrieel enz. Wat al die foto’s gemeen hebben is dat ze bovengemiddeld zijn.

Maar ook de uitwisseling en wederzijdse inspiratie leidt tot groei van menig WWW fotograaf, want aanstormend talent geven we graag een kans om verder te komen. Wat ik bovendien nastreef in WWW is real life contacten. Na het bijzonder geslaagde WWW Event Heusden (9 mei 2022) ben ik daarom bezig met de voorbereiding van het WWW najaars Event Leiden. Dat staat in het teken van twilight- en nachtfotografie met een focus op (historische) architectuur.

En dit keer plan ik er twee dagen voor zodat de groep deelnemers beperkt blijft tot 15 die ik meer persoonlijke aandacht en begeleiding kan geven, want dit type fotografie is voor de meesten geen dagelijkse kost. Daarom start het event in de 2e helft van de middag met een Masterclass waarin alles over architectuur aan bod komt. Daarna gaan we gezamenlijk een hapje eten en dan zijn we lekker opgeladen voor de photo walk door het schitterende centrum.

Als dit je aanspreekt en je wilt mee dan moet je er snel bij zijn want ik heb op beide zaterdagen, 10 en 17 september nog maar enkele plaatsen vrij! Wil je boeken, stuur even een Messenger bericht naar Tony Vingerhoets of een email naar tony@tonyvingerhoets.com.

Het wordt sowieso de WWW Klapper van 2022!

Tony Vingerhoets

Weelde, België 21 juli 2022

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.