Tevredenheid EOS-systeem

door Pieter Dhaeze op dinsdag 27 januari 2015

De wereld van fotografie is flink in beweging met elke maand weer nieuwe systemen en camera’s. Als EOSzine volgen we al deze ontwikkelingen natuurlijk met belangstelling (zie onze blog) en maken ondertussen naar volle tevredenheid foto’s met onze vertrouwde EOS- en PowerShot-camera’s.

We zijn echter benieuwd hoe tevreden jij bent over je EOS-systeem en hoe nieuwe ontwikkelingen jou bezighouden. Je zou ons dus een groot plezier doen met de beantwoording van onderstaande vragen, zodat we weten wat er echt speelt in de wereld van de EOS-vrijetijdsfotograaf en onze koers daarop kunnen aanpassen.

Deelname is  natuurlijk geheel vrijblijvend en volledig anoniem. En hoewel we uit onze database weten dat 75% van de EOSziners man is en dat 60% ouder is dan 45 jaar, zijn we toch ook nieuwsgierig naar de verdeling m/v en leeftijd van de deelnemers van deze enquête.

Alvast bedankt voor de moeite en de resultaten lees je binnenkort op EOSzine. Dus blijf ons volgen!

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.